hacı şimdi şöyle bir durum var.
-senin aletin iş yapmadığını cümle alem biliyor.travestiler bile seninle kanka hesabı takılıyorlar.
tır garajına gidip gidip napıyon sen orda??? tırcılarla bir münasebetinmi var :)
Printable View
ben ergine eksantirik takılmış gibi yürüyo dedim eksantirik takıldımı nasıl yürür acaba dedim.ben hiç bişey uydurmuyom kimseyide bir birine düşürmüyom.ama siz derseniz tır sokucak typr arıyorum herkese gider bende konuşurum ozamn.siz değilmiydiniz crx le typr gecildiğinizde yok kpro var yok o var yok bu var diyen allah için söyleyin.ama siz herkese stock dediniz halbuki eksantirikler takılıydı üstünde muratın yusuf abi bide seni dobra bilirdim nie söylemedin o akşam crx eksantirik takılı die.hem siz değilmiyidiniz k serisine *** atan ondan bişey olmaz diyen ne oldu şimdi k aldınız bi *** olmazdı hani h22 daha iyidi.bana demeyin sakın ucuza geldi die bi *** olmayan motora para verilmez ucuzda olsa.
bişey daha bana hep kilo ve rüzgar direnci dediniz crx en iyisi dediniz sizde olduğu için.
1.siz 9 n/a da 9 saniye yapan amerikalılardan dahamı çok biliyosunuz?
2.neden yurtdışında hep eg k swap var crx yok?
denediğimiz type-rın sahibi bizim araçta egzantrik olduğunu biliyordu senin bilmemenmi yanlış olan
h22 bu kasaya sokabilseydik onu alacaktık kadir bunu herkez biliyor emme ve egsoz sıgmadı malesef
adamın konusunu bulandırmayalım artık yap arabanı tır mı trenmi otobanda belli olacak
kadir boş konuşuyon :D
sanki sen bildiğinden gittin eg aldın ucuza denk getirdin aldın, okanda crx var ona koydu illa eg mi alsın şimdi :)
maşallah her iki aracada vtec gerçekten üzmüş....
muratın konu *** oldu sorulara cvp alamadık:Dkonuyu kapattık hahaha boş konuşan olduk:D
tamam sizsiniz dahada bişey demicem tek gercek pro stock garaj ve adamları:)
beni de alın aranıza len :D :D