allah ölene kadar yemeyi içmeyi nasip etsin size...................................:icon_tup:
Printable View
Bidaha konu açmıcam ya :D hahaha
grup olalım grup, çikita muz... :D
Ajdar - Çikita Muz - YouTube
nerde usta kelimesi? bi oku bakıyım.ortalık karıştırmaktan başka bir iş yaptığın yok.
senin hakkında millet yaramaz adam derken seni tek savunan bendim.dokunmayın iyi çocuktur kadir dedim.inanmazsan çırak dediğin okana sorabilirsin.ama hata etmişim demekki.yazık sana boyundan posundan utan.
okan benim ustam değil..arkadaşım
ayrıca biz birinin adamı olamayacak karakterde insanlarız.o yüzden zaten arkadaşlığımız devam ediyor bunca zamandır kavgaya gürültüye rağmen.ama sen tutturmuşsun "birisinin adamı" lafını gidiyorsun.herkesi kendin sanma. ;) bizim öyle gruplara cemaatlere ona buna hiç ihtiyacımız yok.Allaha şükür kendi ayaklarımızın üzerinde duruyoruz hepimiz.
murat sendende konunu piç ettiğimiz için özür dileriz.tekerine kuvvet cvc'nin
ayrıca kadir şunuda gör..konunun sahibi murat 20 yaşında ben 38 yaşındayım.ama muratta benim arkadaşım.neden sence? yamuk adam değil,karı gibi kıvırmıyor,ortalık karıştırmıyor.tek bir kötü huyu var caddede senin gibi yılışık birileri yanına gelince çekiyor 2'ye veriyor küsküyü...keşke sende akıllı olsaydında bu güzel insanlarla takılsaydın.
gel akşam ***** yere.yüzyüze de bakalım bu laflarını.burdan yazmak güzel.klimalımı ortam?
off kadir midem ağırdı valla ..tamam kardeşim kafana göre napıyorsan yap.acizmiyiz lan biz 50 kişi bi adamı dövelim.öyle adammıyız? ne yamuğumuzu gördün