Haci sen once ibonun vteci gec diyip yangina benzini atayimm:D:D
Printable View
bar22; aynı dediğin gibi mapper'ların yaptıgının hep 1-2 boy fazlasını istiyorum, farkındalık iyi bişeymiş:D
ff vti yı bizde biliyoruz güzel kardeşim ama yürüyor işte b16b civic si var şu anda bursada bakımları ve yazılımı için geldi 202hp dynosu var yazılım ve ayarlardan sonra cvc 4 boy geçiyor b16b yi (ikiside aynı dynoda ölçüldü araçların) eg daha hafif cvc daha ağır eg 202 hp verdi cvc 190 ama 4 boy önde gidiyor :beuj: yarın cuma eğer denemek isterse k20a jdm f-h-e lu vtec2 var onunlada dener videoyu koyarız :)
güvensizlik değil yani muratın konusunu hiç etmeyelim
edit : bunuda ekleyim cvc vti dynoları pek sevmiyor setup girilmeden önce f-h-e yazılım ile 163hp veriyordu :) stock fn2 type-r ın 1-1.5 boy arkasında gidiyordu diğer f-h-e yazılımlı vti lardan baya hızlıydı dynozede de olabilir beygire aldanmayın yani yakından gidişini görün derim
abi bana 1 milyarın lafını yapma :D
ayrıca ibonun vtece ateşleme sorunuma rağmen 2-3 boy gittim en son ki specleri benim çok üstümde utanmasa 15 sıkıştırma piston koyucak :D
kelimede şu adam ayar yapar bitirir nasıl olmuş diye sorar araç sahibide sanki biraz daha gideri var der :D
Araçlara masallah
muratın kesesine bereket, okanında işçiliğine sağlık.
konu karışmıs :) jdm vti nickli arkdar yüksek hızlılarda okan ustanında dedği gibi dolu dolu 9000 dönüp + kısa ve volant faktörü birleşince 5. vitesin 4.vites gibi bitiyor zaten herhangi bir yığılma fln olmuyor f/h/e yazılımlı bi vti ile denediğimde 5.viteste dahada cok acmaya baslıyorum arayı. bana göre cvc şuanda gayet sağlıklı yürüyor okan ustanın tekrar ellerine kollarına sağlık :)
muratım yeni konulu videolarını bekliyoruz ,bu akşam olur mu :D