İbret alındı.
Printable View
İbret alındı.
kanım dondu şerefsizim :)
vallaha şöferrrr :D
bende böyle surerım
Profesyonellik ve şans bence..
Up up up herkes ibret alsın istiyorum :D
son anda ,,, ama reflex e aynı keskinlikte cevap verecek araç var altında bide:D
Refleksini yiyim herif balık burcu :D
Ordaki imkanlar bizde de olsa allah bilir biz de ne weberler ne schumiler çıkardıda işte...
sağlam refleks gerçekten ama kurtardıktan bir saniye sonra kesin altına zıcmıstır
adam biliyor beyler :D
o derece yarışa çıkarılan bir pilotta olmasını beklediğim bir reflex...
Evet reflekstir kabul cok dikkatli kabul ama arkadaslar kameranin gordugu aci ve gorus mesafesi ile pilotun gorus mesafesi bir degil emin olun.Zaten dikkatli olmak zorunda bir yarista ve yagmur yagiyor bu refleksi yapmasida dikkatinden dolayi dogal zaten bunu yapabilecek yetenege sahip oldugu icin o pistte.İside bilip direksiyonu kirip cime ciktiktan sonra hic sert hareket yapmamis bu da refleksinin ardindan soka girip altina falan sicmadiginin hala saglikli dusundugunun bir gostergesi.Bizden daha niceleri cikardi ulkemizde imkanlar daha iyi olsaydi..Tekrar izledim biz ondeki arabayi gormeden eleman frene asiliyor sonra kayinca birakip sola atiyor yani dedigim dogru bizden once goruyor ileride olan biteni.Refleks iyi ama cokta Allah tarafindan olmus bu cocuk dunyanin en iyisi falan olmadi gozumde.Yagmurda Senna reisi anlatirlar hep kurudan iyi giderdi diye bizim yasimiz yetismedi izleyemedik rahmetliyi,genckende Schumacher vardi bu arkadasin yaptigini burnunu karistirirken yapacak...
ben direksiyonu bırakıp kaskın vizörünü ellerimle kapatmıştım kesin :D haha :D harbi adam acayip temkinli gidiyor çok hakim araca
. Benim tanıdığım eğitim alan yurtdışında ingilterede okuyan arkdaşlarım var 9 yaşında kartingle başladı eğitime ve bu sene secmelere katılıp binek otomobiller seviyesine gecicek ..
Fakat tabi formula için cok büyük para lazım. çok çok zor 1000 kişiden 5-10 kişi anca gecebiliyo
harika hareket ;)
spin atmaması şans.
birazda şans var aslında :D
refleks iyi.. şans da refleksden sonrası ;)