Bi link olaydida kankamin videoyu izlebileydim![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
denedık hacı abi speclerım bellı kompressor ayarlarım 4 u bırbırınden farklı motor ıcı ne halde bılınmıyo.. hıdır + fıltre + duz boru + eksoz + yazılım ( 3-4um gırmıyo cırtlama hatsafada motorum d15 saten + bbs rs jantlarla sıkıyorum... aynı standartlarda bı iese 5 araba saplıyorum.. benım ıcın buyuk bısy.. emrahla denedık emrah acıp arıyı gıdıyo 5-6 araba saplıyo bana ama sımdı bı dusundukten sonra speclerde emrahın +sı fazla denedıgımızde full bostu aracı.. hadı bunları gectım saten bılıyodum bole olacagını emrahla ama sıkıntı yok arkadasca dostca bı denemeydı... hasan abımıde sever sayarım.. olurda bı gun denk gelırsek denerız.. benım ıcın hıc bı yonden sıkıntı yok..![]()
maşaLLah kanka bende bi kadran çekmek isterdim ama işte imkanlar el vermiyorKm sensörüm bozuk çalışmıyor
hep 0 la gidiyorum kanka ben.
varsa denemek isteyen fitek F/H/E li deneriz her daim kanki
sen bi gel bu taraflara gelmion ki
Kanka açık açık söylüyorum bak benim arabamı yürüten kısadır ben bunu bilir bunu söylerim Senin finaL drive + crx dişlilerinle çok daha güzel olucak inşallah araban. Bugun akşama inşallah bende video çekicem yarış vs tarzı bişiler olcak sanırım.
maşallah kardeş bu hali bile iyi
abi ınsallah finalı takıcam yaa ..allah razı olsun
abim allah razı olsunn senin emeginde cok bendende sana maşşallah
çek kankam yakısır sana ınsallah fınalı istıyorum bende bu sekılde eglncelı oldu o sekılde cok cok eglencelı olurr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)