tamamdır kanka ozaman ben sökük gelmicem haberiniz olsun ha sökmeyin makinaları :) kıymayalaım cnm koltuklara aslında kıyarımda sökük takması çok zor yahu :) zaten lastiklerde ufak söktümmü şimdi 4 de de sarar :)
Printable View
ve rs söker mi bilmem ,ben komple söküğüm kardeşim tek sürücü koltugu var günlükte böyle kullanıyorum.haberiniz olsun. 1boy katarız arada ki farka önemli değil 2 boy geçilirsem 3boy deriz fark etmez
Yok benlik bi sikinti yok suan sehir disinda olmam disinda telefonla takip ediyorum burdan sizide :) ama ricam kimse gelipte benim aracim zir stock egsoz filtre demesin öyle 172 kaldigina inanmiyorum :) ki madem araci gordun toplandigini gordun kendi gozlerinle biraz sabir bitince zaten baya başimiz agriycakta unutmadan bu gümrükcülerin allah b..... Oyaladilar beni o kadar... daha erken biterdi yoksa :)
RS içinden video..
ibiza 1.8t vs clio rs - YouTube
maşşalah iki araçta gitmesi gerektigi gibi gitmiş
kasap makat yıne ıs basında :D
Çok fazla değil istanbul kadardır.. biz değişiklik yapmadık filtreyi yıkamaktan başka.. bir de son susturucu orijinaldi geldiğinde onu varex yaptık..
Kamerin takma kafana maşallah aracına takas teklifimi değerlendir sen gel :) :) :) en azından bu bahaneylede görüşmüş oluruz ahahaha :)
Yazmayim yazmayim dedim en guzeli yazmak arkadaş ne cilio rs mis bukadar tartisma olumsuz seyler soylendi eksikler giderilir denenir tekrar dostlar kimse kusura bakmasin benm dumpvalfm orjnal yirtik zaten basnç kaçiriorm hee tabi mkt surdu zaman daha iyi vites atiyor tekrar deneriz merak etmeyin kamer pampa sende insanlarn dedne bakma aracin 10numara 5yıldz cigerli masallah:D
Araclara masallah....