Maşallah ikisinede daha iyi olacaklar zamanlacino çok pis gülmüşsün
![]()
maşallah , inşallah nazar değmez. bu arada benim vites atışlarımı izle mutlu olbenden beteri yok hahahaha
bu arada bu sıcakta iyi de gitmiş. gönlümden geçen metanol inşallah takarsın..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ayıkmısınız siz beyler
ben filtre egzos rs ile bu videodaki rs in polishli chipli kapaklı haliyle denk yürüyordum
benimkinede polish chip kapak yapılsa en az 4-5 boy daha ilerdeydim kısacası oradaki FR ye kafadan 4-5 boyum vardı o speclerle olsaydım. yürümesi gerekende oydu zaten o speclerde bir rs in
yine söylüyorum selçukta çok iyi biliyor neyin ne olduğunu kafanızın dikine gitmeyin
200-220hp turbo a3 ten bahsediyorum videodaki daha hafif 240hp bir FR kıyaslayın bakalım
kapaklı polishli chipli cai egzoslu bir rs (ciğerliyse ortalama 200hp verir rahat)
200-220 hp lik gülle gibi a3 200hp lik bir rs e hardcore yapacak hayaw hangi mantığa göre neyin coresini yapıomuş bu a3
RS osurtur ayık olun..
videodaki rs benim filtre egzos rs imle kafaburun gidiodu YC de öyle CVK da öyle gitti yine söylüyorum o rs teki specler benim altımdaki rs te o dönemde olacaktı bu videoda 240hp dediğiniz FR ye şakacık yapardım denemelerimizi bilenler biliyor birde JGL vitesleri resmen saçma sapan atmış
ulan iyiki sattık piyasayı boş buldu millet RS leri a3 lere kadar düşürdüler
selçukkk nerde olm o benim filtre egzos halimle kpro DBS ye bile kafa tuttuğum zamanlar![]()
diğer arkadaş iyi attı diyorlar demekki sende sorun var
yada sorun varsada denemeyin deniosanızda video çekip koymayın sonra millet bu videoları kıyas alıp karşılaştırma yapıo
baksana hardcore yaparmışta bilmem ne
neyse az kaldı az.. RS piyasasını biraz daha yükseltme zamanı geldi
Maşallah araçlara Kamer sana tekrardan hayırlı olsun kardeşim. ProDriver arkadaşım git kendi
arabanın reklamını başka yerde yap burda gelip konuyu kirletme Kamer'in arabasına da b.k atıp
durma. Madem iddalısın getir arabanı o FR'a 4-5 boy atarım diosun ya gel at. Öyle bilgisayar
başında matematik hesapıyla olmaz bunlar FR güzel yürüyen bir araba. Kendi arabanın reklamını
da yapmak istiosan videolar kısmına konu açmakta özgürsün kendi arabanın videolarını ekle
ordan yap.
biliyorum ibiza olduğunu konuda bi yerde a3 muhabeti geçti ben zamanında s3 lerle denerdim adamlar 1.8t lere düşürdüler bizi anasını satim noluo bu millete
200-220hp a3 1.8t hardcore yaparmış kapaklı polish chipli rs e hangi mantık bunu söletio insanlara anlamıyorum
adamlar 240hp daha hafif FR ile yavaş vites atarak kafa kafaya yürüyo
ayrıca yine söylüyorum bu videodaki rs benim filtre egzos rs imle kafa kafaya gidiodu
yani bu FR de filtre egzoslu rs le kafakafaya gidecek belkide geçilcek vitesleri rs in doru düzgün değil zaten tahmini JGL nin gücü 180-190hp dir ama o speclerde sıkı bir rs 200hp üstünü çıkarabilir
kalkıp bide 200hp lik a3 ün harcdore sinden bahsediolar noluo la iyimisiniz kim kime yapıo hardcore
Evet RS ten anlamam pekte gereği yok çünkü rs e binmiyorum etmiyorum. Tamam bi laf bir kere
söylenir her postunda yok benm eksozlu filtreli rs im şunla şöyleydi bunla böyleydi tamam anladık
niye her defasında söyleyip duruyorsunki? 2 arkadaş adam gibi deneme yaptılar videoları da
attılar daha da ortalık karıştırma derdin ne ? Keşke senin şu meşhur filtreli eksozlu rs in burda
olsaydı da bu videodaki FR o arabanın içinden sağlam bi geçseydi.
birader bişe sorcam şimdi anlamadığım kamerin aldığı RS mi boktan yoksa ibizamı sen hele bi onu söyle.
Bide bu rs piyasasını yapınca ne oldu?millet usul usul kendi fikirlerini söylemiş. 230-240 hp olan turbo arabayı 200 hp olan rs le mi geçeceksin? sana şöyle bir açıklık getireyim ozaman bizim burda dynoda ölçüm aldığımız sonuçlar istanbula gelince arabalara 10-15 hp ekleniyor nerden baksan.yada istanbuldan 250 hp dyno ile gelen arba burda dynoya çıkınca 220 hp oluyor.dyno çarpanları farklı şu bu bunlarıda hesap et.adam vites atamıyor girmiyor vitesler ibizanında basıncı kısık dump yırtık vs. sen RS e bu specklerden başka en fazla methanol -kısa ve belki daha başarılı bir yazılım yaparsın hadi 10 hp daha alır.ben bu ibizaya manifolt -turbo external wg takar 1,5 bastırır benim diyen RS'inin içinden geçer ilerde bekler sigara yakarım ozaman ona ne demeli ? hepimiz yakın arkadaşız araç sahipleri sıkı arkadaş kafamıza göre takıldı.bir video attık diye huzuru kaçtı insanların.araç sahipleri memnun kime ne yaa
emin ol kalkar o adanaya gelir sizi rüyadan uyandırırdım.
iki saattir söylememin mantığı reklam değil bikaç sayfa önce kıyaslama yapıldığından dolayıydı. Şuan JGL nin tam formunda olmadığını düşünüyorum denemede zaten tam anlamıyla olmamış viteslerden dolayı bu videolara bakıp kıyaslama yapmasın kimse hele a3 lerle hiç yapmasın benim derdim RS leri küçümseyenlerle sana RS i anlatmıcam git başkası anlatsın öğren sonra tartışırız senle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)