User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
251 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İbiza FR 1,8 T - Clio RS Rolling Night

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ikisinede daha iyi olacaklar zamanla cino çok pis gülmüşsün

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah , inşallah nazar değmez. bu arada benim vites atışlarımı izle mutlu ol benden beteri yok hahahaha

bu arada bu sıcakta iyi de gitmiş. gönlümden geçen metanol inşallah takarsın..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

savooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşllahhhh

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende rs olcak bide polishli yazılımlı falan olcak ve 200-220hp 1.8t a3 gelcek geçecek hiç olmaz o iş
    a3 ün çok şey yapması gerek orjinal hali 150hp zaten geberik spec.
    bahsettiğin durumdaki 200-220 lik bir a3, rs'e hardcore yapar.. neyse, güzel olmuş deneme, rs iyi tutunmuş fakat benimde ortak fikrim vites geçişleri
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim herkese.vitesi en kisa zamanda halledicem.

ProDriver
    Misafir
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğin durumdaki 200-220 lik bir a3, rs'e hardcore yapar.. neyse, güzel olmuş deneme, rs iyi tutunmuş fakat benimde ortak fikrim vites geçişleri

ayıkmısınız siz beyler

ben filtre egzos rs ile bu videodaki rs in polishli chipli kapaklı haliyle denk yürüyordum
    benimkinede polish chip kapak yapılsa en az 4-5 boy daha ilerdeydim kısacası oradaki FR ye kafadan 4-5 boyum vardı o speclerle olsaydım. yürümesi gerekende oydu zaten o speclerde bir rs in

yine söylüyorum selçukta çok iyi biliyor neyin ne olduğunu kafanızın dikine gitmeyin

200-220hp turbo a3 ten bahsediyorum videodaki daha hafif 240hp bir FR kıyaslayın bakalım
    kapaklı polishli chipli cai egzoslu bir rs (ciğerliyse ortalama 200hp verir rahat)

200-220 hp lik gülle gibi a3 200hp lik bir rs e hardcore yapacak ha yaw hangi mantığa göre neyin coresini yapıomuş bu a3

RS osurtur ayık olun..
    videodaki rs benim filtre egzos rs imle kafaburun gidiodu YC de öyle CVK da öyle gitti yine söylüyorum o rs teki specler benim altımdaki rs te o dönemde olacaktı bu videoda 240hp dediğiniz FR ye şakacık yapardım denemelerimizi bilenler biliyor birde JGL vitesleri resmen saçma sapan atmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayıkmısınız siz beyler

ben filtre egzos rs ile bu videodaki rs in polishli chipli kapaklı haliyle denk yürüyordum
    benimkinede polish chip kapak yapılsa en az 4-5 boy daha ilerdeydim kısacası oradaki FR ye kafadan 4-5 boyum vardı o speclerle olsaydım. yürümesi gerekende oydu zaten o speclerde bir rs in

yine söylüyorum selçukta çok iyi biliyor neyin ne olduğunu kafanızın dikine gitmeyin

200-220hp turbo a3 ten bahsediyorum videodaki daha hafif 240hp bir FR kıyaslayın bakalım
    kapaklı polishli chipli cai egzoslu bir rs (ciğerliyse ortalama 200hp verir rahat)

200-220 hp lik gülle gibi a3 200hp lik bir rs e hardcore yapacak ha yaw hangi mantığa göre neyin coresini yapıomuş bu a3

RS osurtur ayık olun..
    videodaki rs benim filtre egzos rs imle kafaburun gidiodu YC de öyle CVK da öyle gitti yine söylüyorum o rs teki specler benim altımdaki rs te o dönemde olacaktı bu videoda 240hp dediğiniz FR ye şakacık yapardım denemelerimizi bilenler biliyor birde JGL vitesleri resmen saçma sapan atmış
    Okan senmisin?

Okuman yokmu senin.sanzimanda sorun var hizli atilmior.yazdm 90 defa.2gundur gazlamıyoruz biz

ProDriver
    Misafir
    ulan iyiki sattık piyasayı boş buldu millet RS leri a3 lere kadar düşürdüler
    selçukkk nerde olm o benim filtre egzos halimle kpro DBS ye bile kafa tuttuğum zamanlar

ProDriver
    Misafir
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan senmisin?

Okuman yokmu senin.sanzimanda sorun var hizli atilmior.yazdm 90 defa.2gundur gazlamıyoruz biz
    diğer arkadaş iyi attı diyorlar demekki sende sorun var
    yada sorun varsada denemeyin deniosanızda video çekip koymayın sonra millet bu videoları kıyas alıp karşılaştırma yapıo

baksana hardcore yaparmışta bilmem ne

neyse az kaldı az.. RS piyasasını biraz daha yükseltme zamanı geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan iyiki sattık piyasayı boş buldu millet RS leri a3 lere kadar düşürdüler
    selçukkk nerde olm o benim filtre egzos halimle kpro DBS ye bile kafa tuttuğum zamanlar
    Yaw ne a3u araba ibiza ibiza.okumadan daliyon konuya.o adamda atamadi bi kac defa kendide sorun var dedi.Bende acimadan cekmeyi bilirim heralde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara Kamer sana tekrardan hayırlı olsun kardeşim. ProDriver arkadaşım git kendi
    arabanın reklamını başka yerde yap burda gelip konuyu kirletme Kamer'in arabasına da b.k atıp
    durma. Madem iddalısın getir arabanı o FR'a 4-5 boy atarım diosun ya gel at. Öyle bilgisayar
    başında matematik hesapıyla olmaz bunlar FR güzel yürüyen bir araba. Kendi arabanın reklamını
    da yapmak istiosan videolar kısmına konu açmakta özgürsün kendi arabanın videolarını ekle
    ordan yap.

ProDriver
    Misafir
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw ne a3u araba ibiza ibiza.okumadan daliyon konuya.o adamda atamadi bi kac defa kendide sorun var dedi.Bende acimadan cekmeyi bilirim heralde.
    biliyorum ibiza olduğunu konuda bi yerde a3 muhabeti geçti ben zamanında s3 lerle denerdim adamlar 1.8t lere düşürdüler bizi anasını satim noluo bu millete

200-220hp a3 1.8t hardcore yaparmış kapaklı polish chipli rs e hangi mantık bunu söletio insanlara anlamıyorum

adamlar 240hp daha hafif FR ile yavaş vites atarak kafa kafaya yürüyo
    ayrıca yine söylüyorum bu videodaki rs benim filtre egzos rs imle kafa kafaya gidiodu
    yani bu FR de filtre egzoslu rs le kafakafaya gidecek belkide geçilcek vitesleri rs in doru düzgün değil zaten tahmini JGL nin gücü 180-190hp dir ama o speclerde sıkı bir rs 200hp üstünü çıkarabilir
    kalkıp bide 200hp lik a3 ün harcdore sinden bahsediolar noluo la iyimisiniz kim kime yapıo hardcore

ProDriver
    Misafir
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara Kamer sana tekrardan hayırlı olsun kardeşim. ProDriver arkadaşım git kendi
    arabanın reklamını başka yerde yap burda gelip konuyu kirletme Kamer'in arabasına da b.k atıp
    durma. Madem iddalısın getir arabanı o FR'a 4-5 boy atarım diosun ya gel at. Öyle bilgisayar
    başında matematik hesapıyla olmaz bunlar FR güzel yürüyen bir araba. Kendi arabanın reklamını
    da yapmak istiosan videolar kısmına konu açmakta özgürsün kendi arabanın videolarını ekle
    ordan yap.
    ne reklamı kardeş iyimisin sen ben seneler öncesinden bahsediyorum o arabanın üstüne 3-4 araba değiştirdim ben reklama ihtiyacım yok ben denediğim şeyleri yazıyorum içinden lazım olanları çeker alırsın gerisine karışma anladığınıda sanmıorum zaten rs ten felan

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan sana ben bi harcdore yparım ozaman TURBO TYPER la yürürsün k pro az gelir

ProDriver
    Misafir
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan sana ben bi harcdore yparım ozaman TURBO TYPER la yürürsün k pro az gelir

bırakın la rezil ettiniz RS piyasasını götüm ağrıdı ben o piyasayı yapana kadar aq

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne reklamı kardeş iyimisin sen ben seneler öncesinden bahsediyorum o arabanın üstüne 3-4 araba değiştirdim ben reklama ihtiyacım yok ben denediğim şeyleri yazıyorum içinden lazım olanları çeker alırsın gerisine karışma anladığınıda sanmıorum zaten rs ten felan
    Evet RS ten anlamam pekte gereği yok çünkü rs e binmiyorum etmiyorum. Tamam bi laf bir kere
    söylenir her postunda yok benm eksozlu filtreli rs im şunla şöyleydi bunla böyleydi tamam anladık
    niye her defasında söyleyip duruyorsunki? 2 arkadaş adam gibi deneme yaptılar videoları da
    attılar daha da ortalık karıştırma derdin ne ? Keşke senin şu meşhur filtreli eksozlu rs in burda
    olsaydı da bu videodaki FR o arabanın içinden sağlam bi geçseydi.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakın la rezil ettiniz RS piyasasını götüm ağrıdı ben o piyasayı yapana kadar aq
    birader bişe sorcam şimdi anlamadığım kamerin aldığı RS mi boktan yoksa ibizamı sen hele bi onu söyle.

Bide bu rs piyasasını yapınca ne oldu?millet usul usul kendi fikirlerini söylemiş. 230-240 hp olan turbo arabayı 200 hp olan rs le mi geçeceksin? sana şöyle bir açıklık getireyim ozaman bizim burda dynoda ölçüm aldığımız sonuçlar istanbula gelince arabalara 10-15 hp ekleniyor nerden baksan.yada istanbuldan 250 hp dyno ile gelen arba burda dynoya çıkınca 220 hp oluyor.dyno çarpanları farklı şu bu bunlarıda hesap et.adam vites atamıyor girmiyor vitesler ibizanında basıncı kısık dump yırtık vs. sen RS e bu specklerden başka en fazla methanol -kısa ve belki daha başarılı bir yazılım yaparsın hadi 10 hp daha alır.ben bu ibizaya manifolt -turbo external wg takar 1,5 bastırır benim diyen RS'inin içinden geçer ilerde bekler sigara yakarım ozaman ona ne demeli ? hepimiz yakın arkadaşız araç sahipleri sıkı arkadaş kafamıza göre takıldı.bir video attık diye huzuru kaçtı insanların.araç sahipleri memnun kime ne yaa

ProDriver
    Misafir
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet RS ten anlamam pekte gereği yok çünkü rs e binmiyorum etmiyorum. Tamam bi laf bir kere
    söylenir her postunda yok benm eksozlu filtreli rs im şunla şöyleydi bunla böyleydi tamam anladık
    niye her defasında söyleyip duruyorsunki? 2 arkadaş adam gibi deneme yaptılar videoları da
    attılar daha da ortalık karıştırma derdin ne ? Keşke senin şu meşhur filtreli eksozlu rs in burda
    olsaydı da bu videodaki FR o arabanın içinden sağlam bi geçseydi.
    emin ol kalkar o adanaya gelir sizi rüyadan uyandırırdım.
    iki saattir söylememin mantığı reklam değil bikaç sayfa önce kıyaslama yapıldığından dolayıydı. Şuan JGL nin tam formunda olmadığını düşünüyorum denemede zaten tam anlamıyla olmamış viteslerden dolayı bu videolara bakıp kıyaslama yapmasın kimse hele a3 lerle hiç yapmasın benim derdim RS leri küçümseyenlerle sana RS i anlatmıcam git başkası anlatsın öğren sonra tartışırız senle

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emin ol kalkar o adanaya gelir sizi rüyadan uyandırırdım.
    iki saattir söylememin mantığı reklam değil bikaç sayfa önce kıyaslama yapıldığından dolayıydı. Şuan JGL nin tam formunda olmadığını düşünüyorum denemede zaten tam anlamıyla olmamış viteslerden dolayı bu videolara bakıp kıyaslama yapmasın kimse hele a3 lerle hiç yapmasın benim derdim RS leri küçümseyenlerle sana RS i anlatmıcam git başkası anlatsın öğren sonra tartışırız senle
    senin rüyana kimse girmemiş demek bu güne kadar.dikkat et öyle bir rüyaya girerlerki burda dilini yutar lal olur konuşamazsın.Ayık ol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)