flash pro
J's racing 70mmtb
header
ecu,tb,manifold farkı daha fazla olması gerekmiyormu ?
Printable View
flash pro
J's racing 70mmtb
header
ecu,tb,manifold farkı daha fazla olması gerekmiyormu ?
2 bine de maşallah,gayet iyiler ayaklarınıza sağlık arkadaşlar :)
Maşallah iki aracada FOG spece göre gayet iyi yürümüş bence :)
Maşallah iki aracada kazasız belasız
guzel denemeler olmus masallah araclara engın abı ne zaman denıyoruz:)
maşallah araçlara
İkisine de kocaman maşallah ama fog speclerıne gore cok ıyı gıtmıs tebrık ederim :)
CUK'a Maşallah şiir gibi yürüyo Engin abi..
250-260 a kadar yuruseler fark daha da acilirdi. Gaz kelebeginin de hicbir faydasi yok. Ben sok diyorum sokse daha iyi bile olur. Header olarak oem hidir zaten cok iyi s2000 de. hele hele islenmisi daha da iyi. Berk hidir var cuk ta. Berk sade orta devirleri biraz iyilestiriyor. Ustlerde tras.
maşaallah,maşaallahçok çekişmeli olmuş,atmosferik te bir başka oluyor valla,
maşallah her iki s2k yada ikiside yürümesi gerektigi gibi yürüyor
maşallah araçlara iki araçta güzel gitmiş valla..engin abi s2000leri seviyor onlarda engin abiyi :)
s2000 ustundeki oem manifoldun ıyı oldugunu duymustum ama ukalalık yapıp bır sey yazmak ıstemedım cunku s2000 ıle cok bılgı sahıbı degılım ama tecrube ettıklerımızden yola cıkarak s2000 arabası aftermarket parcaları sevmiyo intake,eksoz sistemi devam anladıgım kadarıyla.
satılık PPR polishli oem manifold 500 tl .
dur hatta satılıklara başlık açıym faydalansın insanlar ..
Maşallah ikisinede :)
Sizi dışardan izlemek çok eğlenceli hem rollingde hem rollingden sonra :)
Cuk 5. vitesten sonra hızlı muharremde kafasındakileri yapsın daha çekişmeli bir deneme izleyeceğiz inşallah :icon_tup:
Maşallah iki aracada
kazasız belasız coooook iyi
iki aracada maşallah.
maşallah araclara
Maşallah araçlara, Engin abi çok uğraştınız arabayla ve mutlu sona ulaştın, her iki aracada kazasız belasız sürüşler..
Haci plm daha cok j's e yakin. Berk de benziyor ama agirlik farklari var. j's in bazi port kollari biraz daha uzun. Yuksek suratlerde biraz daha verim veriyor. Hemen hemen hepsi 4-2-1. Back pressure acisindan bu daha saglikli.
Masallah Engin cok iyi yurutuyor bu s2000 leri. Sadece flashpro ile uzunda 3-4 boy kazandi arabasi ki CUK gercekten cok saglikli bi s2000. Böylelikle s2000 de beyinin 5 ve 6. Viteslerde farkini ortaya koymaya basladigina inanmayan arkadaslar da gormus olsun nasil hakli ciktigimizi :)
İkinizede maşallah :) cokk cekişmeli ve heyecanlıydı :) ozendım valla ne dıyım , s2000 leri arkadan ızlemeye bayılıyorum yav :)
Maşallah 2 aracada.
Hozee header'ı ma laf söyletmem Kargadan başka kuş Berk ten başka header tanımam :):)
sesleri çok iyi maşallah güzel denemeler olmuş ..
maşallah 2 aracada allah kaza bela vermesin..