direksiyon parçalancak diye ödüm koptu:D
Printable View
direksiyon parçalancak diye ödüm koptu:D
Abi hoşgeldin, Techi yanlış tanımanı istemem,
Türkiyedeki en iyi sitedir, sadece bazı arkadaşlar önlerine gelen konuyu makaraya sarma eğiliminde,
son olarak konu ile ilgili şikayetin olursa Mod.lardan birine rica edip,
gerekeni yaptırabilirsin abi, saygılar :)
Şimdi ye kadar tanıdığım insanlar arasında bmw aracına direksiyonda iyi olan tek kisi selahattin abidir burda çok gevşek insan var konuyu kayseri muhabbetine getirmişler kayseri de kimlerin çıktığını ne insanların olduğunu kimlerin ne arabalara bindiğini araştıran bilir selahattin abi direksiyonda iyi olduğu kadar her tur bmw aracına bilmiştir kimse boşuna laf söylemesin bu işten anlayan anlamayan herkes yorum yapmış tr de m motor üzerine araçlarda cadde de hakimiyete araçta tr de sayıli kullanicidirrrr bos gereksiz muhabbet yapmaya hiç gerek yok abi forum a hg şimdi ye kadar çekemeyen çok insan yorum yaptı tanıyanlar dahil burdaki insanlarda seni ve kayserilyi tanımadan yorum yapmışlar tanıyıcak çok kisi var daha
öncelikle şunu söyleyim yorumların bi çoğunda selehattin sözduyarın varlıklı olduğu ve o yüzden kayserili insanların onu savunduğu sanki ona karşı bişey diyemiyceğimiz ima etmişler kusura bakmasın kimsenin karnını o doyurmuyo patronuda değil herkes özgürce her şeyi söyleyebilir ama neden savunuyo birinci selaehattin sözduyarı tanıyolar biliyolar belki sevmeyen bi insan dahi olsa belki sizi o taraflarda saygı unusuru biz daha anadolu taşra olduğumuz için bitmiş ama bizim hala değerlerimize karşı bi bağlılığımız var büyüğe saygımız var ben 28 yaşındayım ve ben 15 16 yaşlarında m3 ün hayalini kurarken bu insan kayseriye m3 ü getirmişse ve bugune kadar kayseride bi çok ilkleri yapmışsa ben saygı duyarım o insana ister seviyim ister sevmeyim bursadaki arkdaşa gelince zaten yorum yapmaya dahi değmez 1 tek bursalı için bütün bursalıları aynı kapsama girdirmeye gerek yok herkes videoalrını paylaşmış zaten ne olduğu ortaya çıkıyo sürüş şekli o anki kendini kaptırması herkes gülebilir ki kendide izlediğinde senle beraber gülebilen burnu havada bi insan değil ama iş dalga geçme boyutuna gelince bence durun orda
ya beyler siz neyin kafasını yaşıyorsunuz :D .. yok kayseriye ilk m3 ü m5 i getirdi çok iyi insan felan...
Direksiyon tutuşundan konuyu nereye getirdiniz ....
Kayseri'yi küçümseme durumuna getirip kayseride 2tane m3 ne geziyor vs konusu acıılırsa kayserıde ne olup kımlerın olup olmayacagı tartısılır bu video'da konu direksiyonu tutup tutmaması değil hahahah vs gibi alaycı gülümsemeler olursa işte orda tanıdıgımız bildiğimiz insanları savunuruz sen memleketının adamı ile dalga konusuna kadar getirlip bşiey demıyorsan savunma gereksinimi duymuyosan eger oda senın problemındir burda herkes istedıgı kişiyi savunur herkes kafasına göre yorum yapabiliyorsa herkeste savunur kardeşim + Kayseri de insan tanıdıgı kişileri savunur bu adam gibi adamsa eger adam gibi olmayan adam alay konusuda olsa savunulmaz, bana göre öyledir bu durum bence bu konu uzamadan sacma alaycı gulumseler yapılmadan uzatılmamalıdır konu
İyide kimse adamın kişiliğine bişe dememiş neyini savunuyorsunuz ? .. Adamı tanımıyorlar bile :D.. Videoya yorum yapılıyor..
2 m3 ün kayseride ne işi var yorumuna gülmek lazım :D hiiç cevap vermeye gerek yok..
"kayseri'ye m3 yolluyolar mı?"
forum tarihinde okuduklarım içinde en anlam veremediğim ve ne kafayla yazıldığını asla çözemediğim cümle bu galiba. en azından yakın tarihte böyle bi demeç hatırlamıyorum. kayseri valisi mahkemeye verse seni hakaretten, başın yanar arkadaşım.
Olayları farklı bir yerden anlamıyorum. Kimse size bindiğiniz araçları sayın demedi. Ya da kimse sizin hangi araçlara sahip olduğunuzu da sormadı bu platformda. Gelip bende şu var, elimden bu geçti, bunu aldım, buna bindim diye bahsetmeniz gerçekten gereksiz olmuş bu video konusu için.
İkincisi başkası sizin modifiye anlamında yaptığınız katkılarla büyümüş olabilir de; ben o katkılarla(!) filan büyüdüğümü sanmıyorum. O yüzden böyle birşey yazmanıza inanın hiç gerek yok.
Üçüncüsü M3 denilen arabaya binmesine ben de bindim, amaç binmekse şayet? He, sahip olabilmekten bahsediyorsanız eğer; ki zerre de umrumda değil, ister M3'ünüz olsun; ister M5'iniz. Gözüm kalacak değil ya. Allah daha çok versin.;)
Dördüncüsü; Honda'da SMG çıkmasa bundan bana ne? Honda SMG şanzıman yap(a)madı diye SMG'yi bilmeyeceğimi düşünmeniz ve bu doğrultuda küçümser(!) tarz mesaj yazmanız da gerçekten ilginç bir yaklaşım olmuş. Otomobil dünyası sadece Honda'dan ibaret olmadığı gibi Bmw'den de ibaret değil. Dolayısıyla araştırıp öğrenmek denilen bir gerçek var.
Alıntı yaptığınız mesajıma ithafen yazdığınız gibi; sizin "kişiliğinize" değil, araçtaki o anda videoya da kaydedilen sürüş pozisyonunuzun farklı olmasından ötürü yorumlar yapıldı ve siz de zaten nete video yüklediyseniz baştan bunu kabul etmişsinizdir. Yoksa elbette çektiğiniz videonun paylaşıldığı bir konuda, videodaki sürüş pozisyonunuz için yorum yapabilirsiniz. Ki bana yazdığınız mesajın son cümlelerinde bundan bahsetmişsiniz.
Aşağılayıcı olan bir mesaj var ki; o da "Kayseri'ye M3 gönderiliyor mu?" diye sorulmuş. Onu yazan da neyin kafasını yaşıyor; merak konusu.
Son olarak bu platforma böyle bir konu yüzünden gelmeniz gerçekten talihsiz olmuş ama hoşgeldiniz; güzel vakit geçirmeniz, araçlarınızla ilgili paylaşımlar yapmanız dileğiyle..
direksyonu sıktıkca araaba hızlanıyooo ..
züper vallla çok kasmış kendini :D
valla arkadaşlar gereksiz polemikler olmuş video üzerinden konuşucaksak aracı kullanan arkadaşın direksiyon tutuşu komik olmuş bununda SMG ile alakası yok bence arac sahibi dahil tüm tanıyan insanlarında seyrederken gülüp eylenmesi gereken bir video gayet keyifli
arkadaşlar herkes aynı şeyi konuşuyo zaten burda direksiyon tutuş olayına herkes güldü artı gerçekten güzel espirilerde var
'' bu kalkış sayılmaz resmen eleman itmiş''
gibi bende çok güldüm ama işi öle bi noktaya getirdilerki hem kişiye saygısızlığa hem kayseriyi küçümsemeye ha savunmaya gelince neden savunduğunuda o kişiyi herkes yazmış zaten uzatılacak bi durum yok bu noktadan sonra zaten herkes aynı şeyleri yazıp sündürüyo herkes anlayacağını anladı alacağını aldı
herkese keyifli formlar
gençlerde yeni bir akım başlattı bu abimizin direksiyon tutuşu :hahaha::hahaha:
edit:aracı süren şahısın kişiliğine birşey demiyoruz tabiki çok iyi biri arabalardan çok iyi anlayan biri olabilir ona lafımız yok sadece bu videodaki direksiyon tutuşu komik geldi biraz o kadar olay çok farklı yerlere çekilmiş