Ohaaaa harbi fenaa lan:)
Printable View
m5 le 106 yı yanyana görünce töbe estafurullah dedimde videonun ortalarında sen deparı koyup 2-3 boy açınca yüzümde acayip salak bi gülümseme oldu yoğğğğ a.... goyimm dedim yani :D
helal valla. yorumluk bişey bırakmamışın 160-170 diyosun çoğu kişi m5 görünce yol değiştiriyo sen adama bilenmişin :) abi kardeş güzel deneme olmuş. m3 varrr m3 varr gibi salak yorumlarıda bertaraf etmişin :D m5 e kimse laf koyamaz :D
maşallah :D
anlamadım şu keyfine video koyduk guzel bi sunum yaptık zaten videoda ben her asıldıgımızda geciyorum ama sıfır ayarla olan durumda 4 Viteste gelmesi aşikar işi bilen arabada sıkıntı oldugunu anlıyo geçince .Bitsin ben bu ibareyi kaldırcam m3 u gecen m5 ibaresini..3 e ugramadan 5 e uğranmış :)
selçuk maaşşllh kardeşim de şu videoları kesseydiniz ya:)
maşallah kanka...debriyaj bu işin tuzu biberi olmazsa olmaz...
Sana ozelden yazdim kardesim konunun icerigini ve seninle alakasi olmadigini uzatip burdan yazmayada gerek yok konu farkli yone cikmasin diymi senin aracin cok farkli bir setupta ayari bitince zaten herkez ne oldugunu gorur m5 inde kondisyonu ortada 106 zaten arada cerez keyif aldik keyfimiz kacmasin ben sana durumu izzah ettim
UT zaten eski dende çok iidi bırde uzerıne senın yaptıklarınla neler yapabılecgını tahmın edıyorm az kahrımızı cekmedı UT eskıden..yeri ayrıdır bende
http://g1207.hizliresim.com/z/k/9ttq7.jpg
sıkıntı olmaz güzel arkadasdır kendisi ama arac sıfır ayarsız ayar yapılırsa m5 değil m6 dinlemez ciğerli ve yakısıklı bir cihaz yakısır kardeşime sen selcuk kardeşin dediği gibi takılma dostum onların olayı farklı segmenti bile farklı aracın ama helal olsun adamlarda yapmış seni erenle yada farklı bir araçla videolacağım tayyara fala nsenin arac kalın gelir