User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: 106 gti-206 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afyonda bulusalım dedık ya arkadaslar işi niye zorlastırıyorsunuz..araclarınızı denersınız sıze fırsat verıyoruz işte

bu arada konudan ıı ce uzaklasıldı bende de bı sorun var konu acamıyorum yenı bır topic acın orada dewamm..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    afyonda bulusalım dedık ya arkadaslar işi niye zorlastırıyorsunuz..araclarınızı denersınız sıze fırsat verıyoruz işte

bu arada konudan ıı ce uzaklasıldı bende de bı sorun var konu acamıyorum yenı bır topic acın orada dewamm..
    yahu arkadasım amma uzatttın olayı bu kadar kafana taktıysan basarsın gidersin ankaraya denersin yok şunlamı geleyim bunlamı geleyim niye afyona gelsinler bi deneme içim ölüm kalım meselesimi kendin denemek istiyosun zaten biraz mantıklı yazın ya arabanı sök vs sanki arabada piston falan var alt tarafı chip filtre egsoz millet arabasına birşeyler yapmak icin yemiyor içmiyor para harcıyor (not iki tarafıda tanımam etmem )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taytay kardes benm bu konuda kı ılk mesajı mı oku sonra yorum yap bana bır ıdda da bulundular ve bende yazıyorum sana gıren cıkan yok ve sıktıysa okuma arkadasım..bır kac arkadas toplanmıs kendılerını tatmın edıyorlar..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taytay kardes benm bu konuda kı ılk mesajı mı oku sonra yorum yap bana bır ıdda da bulundular ve bende yazıyorum sana gıren cıkan yok ve sıktıysa okuma arkadasım..bır kac arkadas toplanmıs kendılerını tatmın edıyorlar..
    okumam yazmam var merak etme ilk deneyelim diye ortalıga atlıyan sensin afyona gel die ha bide bayram bayram giren çıkan falan ağzımızı bozmıyalım istersen . suratıma söyliyemicegin şeyleri burdan yazma ok .

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okumam yazmam var merak etme ilk deneyelim diye ortalıga atlıyan sensin afyona gel die ha bide bayram bayram giren çıkan falan ağzımızı bozmıyalım istersen . suratıma söyliyemicegin şeyleri burdan yazma ok .
    Lütfen şunu ciddiye alma ya, konuşuyor işte ne yazdığını kendisi de bilmiyor ki
    GEC13 GTİ

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yenı videolar geliyor arkadaslar rahat olun .d.d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 da problem olmalı dedık nerelere geldı arkadaslrın cesaretı yok neyse tarıh saat verırsenız bakarım gelırım

yenı vıdeolarıda beklıyoruz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)