afyonda bulusalım dedık ya arkadaslar işi niye zorlastırıyorsunuz..araclarınızı denersınız sıze fırsat verıyoruz işte
bu arada konudan ıı ce uzaklasıldı bende de bı sorun var konu acamıyorum yenı bır topic acın orada dewamm..
afyonda bulusalım dedık ya arkadaslar işi niye zorlastırıyorsunuz..araclarınızı denersınız sıze fırsat verıyoruz işte
bu arada konudan ıı ce uzaklasıldı bende de bı sorun var konu acamıyorum yenı bır topic acın orada dewamm..
yahu arkadasım amma uzatttın olayı bu kadar kafana taktıysan basarsın gidersin ankaraya denersin yok şunlamı geleyim bunlamı geleyim niye afyona gelsinler bi deneme içim ölüm kalım meselesimi kendin denemek istiyosun zaten biraz mantıklı yazın ya arabanı sök vs sanki arabada piston falan var alt tarafı chip filtre egsoz millet arabasına birşeyler yapmak icin yemiyor içmiyor para harcıyor (not iki tarafıda tanımam etmem )
taytay kardes benm bu konuda kı ılk mesajı mı oku sonra yorum yap bana bır ıdda da bulundular ve bende yazıyorum sana gıren cıkan yok ve sıktıysa okuma arkadasım..bır kac arkadas toplanmıs kendılerını tatmın edıyorlar..
106 da problem olmalı dedık nerelere geldı arkadaslrın cesaretı yok neyse tarıh saat verırsenız bakarım gelırım
yenı vıdeolarıda beklıyoruz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)