yavru girmiyoda sen bence uzak dur araba işlerinden başkasının seyi seni bozar ....ehue
Printable View
Yaa alican hala uzatiosn adamin canini sikiosun gaz kesme filan yediremiosan deneme kadrsm cidden 2 tane video secip koymussun kac video koyduk elimizde olanlari kasarliga gerek yok kimle denediysende hep arkadan basmissin yandan bas akitmayi hangi abin ogrettyse arkadan gelmeler flan yuanda durmama snn gbi kasarlik yuapsaydm ooo kolay glsn yavrum son postum ztn denemiosnda basska rs lerle dene aynen hepsi buyuk glr gerci sana
başka 306 larla denemem derken.? ben bekliyorum sırada..!
:D:D şaka biyana
yavrum maaşallah, arabaya evrim geçirttin bundan dolayı seni tebrik ediyorum, ayrıca ahmet ustanında ellerine sağlık güzel işler çıkarıyor :) Allah gönlüne göre versin sorunsuz sıkıntısız güle güle kullan inşallah
Ibo sana takiliorm gecti gtti araba denedk birbirimizi dgl hamiti beni bin kere aramadin mi kardesm yine gelip gecmedikmi gectgmz zaman tele bakmadin yakicam edicem araci dedin vs vs bunlar isin sakasi onemli dgl dostluk baki kalsn kardesim aracin suan muazzam yurucek ins bizde seyredip masallah deriz yine arasana beni ozledim sseni
oğlum sizin koydugunuz videolar zaten 2-3 vites 4 vites yarım olanlar benim koydgum videodada bundan farklı bi durum yokki :)
2.3öndesin 4teliyorum 4sonu geçmeye baslıyorum hoop adaşım gazı bırakıyor.
videoda belli herşey kesilip konulan bişey yok zaten.
he ama sizin koymadığınız bi video var orda ben önde geçiyorum berkay stadın orda abi bi bu var dedi gösterdi bize onu da kaşarlık yapıp koymadın adaş hani bizde yapıyoruz ya kasarlık :) sen ilk videoda erken oturuyorsun ben devam ediyorum iyi izleyenler görmüştür zaten bi senin arabanın tepkisine birde benim tepkime baksınlar. senin stilin bu kızmıyorum sana inan ama gaz kesmene kızarım hacı olay bu. salla gitsin.
diyorum işte sana sizin en hızlınızla deniycem ve rs ile sonuna kadar. 190hp varım yokum kg'mde 1170-1180 ön arka koltuklar sökük sadece. siz kaç kg'siniz ben bunları yazıyor muyum. kabul etmeye bilirsiniz videolar orda biz yorumlamayalım izleyenler yorumluyor işte ne güzel.:icon_tup:
sağolasın yavuz abi .sen beni 10boy gecersin abi denemize gerek yok soonuc belli YN 306 king :D:D
alican kardeşim milleti geçtim diye kabullendirme çaban bana ters geliyor sadece yoksa geç geçme aracına maşallah ama geçmediğin bir aracı geçtim diye lanse etme sakın hani yok geliodum gaz kestiniz kesmeseniz uçacaktım kaçacaktım davası değil bu sen yada o gaz kesmeseniz olacağı ben sana sölim o gece rs in arkasna düşüp yanına gelmen senin aracının gücü yada kabiliyeti değil tamamen rs in rüzgarında kalman ve tam vites attığı ana denk gelmesi hepsi bu rs gaz kesmesede sen en fazla bi kafa çıkarıp tekrar gerilerde yerini alcaksın.. ha sen sanıosan ben 200de rs e gelip bide 2-3 boy atacam önüne geçecem allah daha çok versin derim hayal alemi olur senin kafanda kurduğun şeyler ;) tekrar denerseniz alican hatasının farkındadır zaten bu sefer öyle gelip yanına yanaşma lüksünü vermez sana sende bunu bildiğin için başladın R lere zaten hiç gerek yok ben selçuğa söylüyorumda dinlemiyor selçukta sadece kapak var yazılımsız filtre egzosla yürüyor sanada en az 3 boyu var ;) ha gitse denese atamassa ben bu işi bırakırım ;)
şimdi işin gerçek ve senin için acı kısımlarından bahsettim..
bunları söyledikten sonra evet aracın normal bir 306 gti a göre gerçekten hızlanmış en azından rs e tutunabilecek seviyeye gelmiş buda bir başarıdır fazlasını istiyorsan biraz daha kurcalaman gerek biraz mütevazi olsan sana kimse hırlamaz
Zamanında basmıştım 306GTi ile
Gerek görmüyorum :D
Video başlığındanda belli
Çamaşır ipi:D
306 gti clio rs 3. vites çamasır ipi - YouTube
okan hiçbi zaman yanına gelmedim videoda geri düştüğümde yanında olmuyorum da gelip geçeceğim zaman mı yanına yanaşmış oluyorum. komik olma dostum. bende r olmaz. çıkıcaz dediğim aksam hep cıkmışımdır. r sizin işiniz tünel yapmak,gaz kesmek vs.
benim alicanla bi dostuluğum var ve bozulmasını istemiyorum ;) selçuk abiyle olan diyaloğum zaten bambaşka. onla denediğimizdede video bile koyamaya biliriz bu ikimizin kararı :)
kapak işli rs beni geçer diye düşünüyorum bende.ama uzun gitmek lazım yine.
Bu ne rezalet bu ne terbiyesizlik ben anlamıyorum. 2 tane araba rolling yapmaya görsün millet birbirini kılıçtan geçirecek hemen. Yazık valla. Bunun için mi arabalara para harcıyorsunuz.
Madem bu boku yiyeceksiniz araba deniyceksiniz kıyın paraya adam gibi kamera alın. Sabitleyin yan camınıza. Bütün geceyi baştan sonra kayıt alsın iki tarafta. Herşey çıksın ortaya. Ne geçilen geçilmeyi kabul ediyor nede geçen geçtiği farkı.
Schumi +1
SS 306 ya bravo 306larin gurur kaynagi olucak.. \
yuru gecilmez RS:d
nie uzuyoki konu denensin grulsun uzatmaya grek yok alican
hehehe :) teşekkür ederim.
mustafa yaman@ mustafa sen nasıl ilkten kabul etmediysen kardeşim daha denemeye gerek yok deyip sonra tekrar denemek istiyorsan, bende ilkten denemek isteyip sonradan denemek istemiyorum.
sizden hızlılarıyla deniycem, alican adaşım ile rs'i ferrari sanan okana gösterir izletirsin:D sizden 3-5boy hızlılar kapak işliler adaiımın dediğine göre, inşallah tutunurum yürürüm onlarlada 2-3boy gerilerinde gitsemde başarı sayarım.
tamam alican kavga etmiyorz cok hararetlisn arabana emek zman para harcamissn guzel gidiyo masallah amacina ulasmissn rs lerle yuruosun.
mustafa kavga etmem zaten ben.
senin iyi niyetinide biliyorum ben, seni gördüm tanıdım, sadece gerçeklere gözlerini kapadın o da adaşım yüzünden fazla inanmış o :) onlada kavga etmem, severimde adaşımı.
dostluğumuz baki kalsın denemeye gerek yok. :icon_tup: