yaa alşican hala konuşuyorsun canımı sıkmaya başladın artık ama ciddiyim .. kendini kandırma kaç kere sölicem neye inandım en kral 306 yı getir sabaha kdr sıkıyım .. seninle sabaha kadar basarım ;) geçemiceğini biliyorsun çarşamba araba hazır olucak nie denemiyorsun ? bi kere kaçtın 2. yi denedin 3. de R ye takıosn artk boş konuşma bence.. Rs seni her türlü üzer yc gibi bi rs le denesen ztn 5-6 boy yiceksin bence rs le filan deneme kendine daha basit bi araç bul ..geçtim psikolojisini yen bence geçebiliyorsan geç kumburgaz gece 2*3 diorm sana nie arabayı hazırlayınca bi R ye takma çabası görüyorum şartları eşitlicem işte olmadı dimi geçilceğini anlayınca denemem kavga etmem olum ben seninle kavga etmem dostluk her zmn baki ben arabayı denicem seninle kendimi denemicem .. ikide bi laf atıp sinirlendirme yeterki geçtim ettim lafını geç. çık deneyelim hazırlıcam aracı ona göre .. İnanma yani geçiceğine filan .. benim inandığım şey senin KB yi geçemiceğindir hazırlayınca yoksa mikimdemi kb benim değil benim olsa ztn geçemessin ben öle boş durmam musti aracına bakmıyor bile zamanı yok ben alıcam yapcam .. denemem diyorsun madem o zaman susmasını öğren laf yetiştirme adaş .. sonuçta geçmedin sanmaki geçildi birdaha denemek istemior umrmda değil o zaman oturup cay kahve içeriz muhabbetimizi ederiz denicek araba çok :) yavşak :D