aksam gel senle bı goruselımmı??
canın sıkılınca neler yapıosun bakalım bi??
Printable View
ben oraya da gelirim merak etme atar yapıp mekana çağırmam;) daha yazma. yüzyüze konusucaz ;)
sanamı sorucam lan yazıp yazmıcamı adam gıbı konusmasını ogren ben senı adam ederım sen merak etme..
varsa kendıne ve cebıne guvenen DELIKANLI ADAM koyalım masanın ustune on bın goturup baktıralım arabaya, bos beles hala muhabbet yapıyosunuz bır oncekı postumada cvp vermedınız jdm vtı ve jdm_5 nıcklı arkadaslar.
doğancan sende konusma aslanım, abi abi diyip duruyordun, gfj'yi alınca bi havalara girdin bi konuşman değişti??? önce kendin bi araba yap sonra konus sen araba yapmak hazır araba almaya benzemez;)neyi var neyi yok bilemezsin. girme muhabbete sen.
ben gfj'de su var bu yok demedim rs'le yürürse speclerine inanmam dedim ki emg gsi'la gördük noldugunu biz neyin noldugunu biliyoruz adam size ağzını acıp bişey demedi;) ben emre değilim o yüzdende konuşuyorum, o öyle bi delikanlı bozmadı sizi, bizde böyle bi delikanlıyız var mı problem?
hani vtecburacta bu işleri biliyor da işine geldiği gibi konusyor.
aslanım sende daha 3 senesıne kadar bıze abi abi dıyordun demı ?? ben sana bunu soyledıgımde sende bozuluyordun demı??
bızde araba yapmasını bılmıyoruz bılenler herkes bılıyor ben hıc bır zaman araba yapmasını bılıyorum demedım kaan abıne sor o soler sana kaan abın sana yanlıs bılgı vermıs o yuzden senın bu gazın..
alican hayırdır tuturmuşsun bi gizli spec gidiyosun yıllardır neymiş bunlar yazda bilelim kaan abin ne biliyomuş bildiklerini yazsa neler olurmuş görelim merak ettim bildiklerinizi
melih abi zaten bi senle konusabiliyoruz adam gibi tartışabiliyoruz:icon_tup:
söyliyim madem öyle. en vteci f-h-e diye yazıldı sürekli, aranın motor acıldıgında contayı kapağın halini vs. bilenler biliyor. ki araba crm'de yapıldı neyin noldugunu ordanda biliyoruz.:icon_tup:
adamın suçu yok bu adamı doldurmuşlar oda ınanıp ınanıp aradan seneler gecsede ısıtıp ııtıp onumuze koyuyor
crm suat usta buraya üye ya ALLAH aşkına suat abi desınkı bana evet o arabanın kapagını actım desın ben sıteden uyelıgımı sıldırıcem ya:)
bu bilenler biliyor kim bunlar ya su bılenlerı bı yazda bıze bılelım varsayım uzerıne konusma bosuna ek648 selcuk da bılıyor neyı var neyı yok o yzasın buraya o arabayı en cok selcujkla denemısımdır ıcınede bınmıstır..
ben 2.3.şahıslarlan iş yapmıyorum onların lafına güvenipte konusmuyorum bu kadar diyorum bilemesem konusmam;) hee umrumdada değil nasıl yürüttüğün. ama ben başkası değilim, sen burda hata yapıyorsun varsa bildiğim bişey arkandan konusmam söylerim yüzüne. ki öyle yaptığım için kanka değiliz ;)
alican sen sen ol hiç bi zaman kulaktan duyma şeylere inanma ağzı olan konuşur bu piyasada, ona bakcak olursan senin araban içinde typr geçicek fena gidecek diyolarda boşwer sen milletin dediklerini sana tek bişe eğer söylediklerimi inanırmısın bilmiyorum ama burak bu zamana kadar aldığı araçlarada hiç bi zaman üst kapak açmadı hep ilave yaptı he geçmişte kapak taşlanmıştır conta değişmiştir en vtec için bişe diyemem eski sahiplerine sormak lazım onuda..
boş yere kalp kırmaya gerek yok alican
EN vtec benim eski vitecimdi sanırım..
abi ne ben, ne kaan ustam nede ahmet ustam typer geçicez demedik:icon_tup:
varsa port polishi olmayan f-l'lu bi typer deneyelim görelim sonucu ama.
bu speclerde ki clio rs'in f-e'lu typerla nasıl gidiceği belli çünkü ya yanyana gidicek belli süre sonra geçilcek, ya önde gidip bi süre sonra geçilcek:icon_tup:
rs'çiler daha iyi bilir benden bunuda.