maşallah araclara 306 ya ayrıca maşallah. emekler boş cıkmamıs. dahada gidecektir. işallah
Printable View
maşallah araclara 306 ya ayrıca maşallah. emekler boş cıkmamıs. dahada gidecektir. işallah
teşekkürler arkadaşlar maşallah araçlara.
iki Alicana da maşallah...5.de rs gaz kesmese 306 bariz öne çıkmaya başlıyor...SS 306 yı GFJ 306 ile denemek lazım ...
Maşallah kanka sonunda azmettın yuruttun dahada ıyı olcak inş :) Ahm farkı ;)
hiç bi 306 o speclerde o kadar hızlı gideceğine inanmak zor....
Araclara masallah alican kanka kazai belasi kardesim onasil 4 ve 5 tir hakkini vermis eline sahlik ahm performans:icon_tup:
wuwww jdmcan :D 306 nı gordum yuruyormus :D
baska araçları katmayalım işin içine.
hiçbi 306yla denemiycem benim speclerimde olmayan.
yorumlar için teşekkürler.
rs 5e attığı zaman zaten 306 5i bitirmek üzere olur tahminim çünkü 5.vites 208 ile 210 arası kesiyor chipli 306da..
306 6'ya attığında ise RS'in en zengin 5.vitesi devreye girer yani uzunda 3 boy zor gibi alican:)
edit : ama 306nın 6da nasıl gittiğini görmeden yorum yapmakta olmaz..:)
gerçekten emeğinize sağlık şaka gibi bişey olmuş araban nazar değmesin:D:icon_tup:
kardeşim 6da nasıl gittiğini görmekten önce 4te nolduğu belli aracın videolardan.
birde alican 210larda öndeyim diyor, ben 5te 210 görüyorum hiç 5bitirmedim yarılamadım bile :) 306cı adam söyledi işte 5.vitesin kaçta bittiğini yalan yok bizde adaşım anlıycağın kaşarlık yok..
shiftingin çok güzel ama şu 5ide yaslayarak atsan löp diye kapar zaten..atmış olduğunu varsayarsak biraz kafa çıkartıp uzundada yarım veya 1 boy çıkacak gibisin.
bilinç altı tabi:D
alicanın şansı orda, 5e sokamadım normalde affetmem:D 306larda 5e cok cok rahat atılıyor.
ya öyle olsaydıları sevmiyorum aslında, çıkar deneriz tekrar önemli değil, kapak işli rs'le de denemek lazım uzunda iyilermiş :).
Videolardan merak ettim 306 neden RS e bu kadar yaklaşıyor denerken? Neden araya temiz 1 şerit koymuyor? Bu yaptıgı hem tehlikeli hem de farkında olmadan RS in rüzgar tünelinden faydalanıyor. Suretler arttıkça RS i yakalamasının sebebi bu da olabilir.
Maşallah her ki araca da.
yaaa ne şansından bahsediosn alican bırak bu ayakları harbi boş muhabbete döndü .. koyduğum videolardada sol şeritteyim yanımda durmuosn + 4 bitio bende rs te 4 bitimi wimmer yazılımlı 7400 dönüğorm 200 210 gibi bana gelmiş 5 sokamıorm 5 bitmio gibi şeler diosun madem bu kdr iddalısın gel akşam komple sökiyim aracı bende sizden bi eleman binsin yanıma baksın kaç basıyo 4. vites .. yok alican kesio vs diosn öliyim mi aqdm arabası için boş knşmayn harbi.. zevkine denedik ettik bitti gitti.. 5-6 da 3 boy geç sana bi 306gti alıcam ;) 230 a kdr her türlü basarım .. kaç kez bıraktın sende ağzımı açmadım tünel yaptın ağzımı açmadım yanımda durmuosn dıt dıyt yapıosn yanımda durarak deneyelim arkadan akıtma işi olmuo ;)
@a
http://www.techturkey.com/forum/vide...-cekimler.html
Bu da bizim videoların konusu