alican bak hep böyle şeyler konuşuyosun yalnış yapıyosun her araç bir değildir kullandan kullanana bile fark eder eh vtec içinde demiştin inanmam demiştin milleti yalancı duruma düşürüyosun ayıp
maşh araçlara
Printable View
melih abi ben gfj için bi iddia da mı bulundum specler eksik filan mı dedim ya da inanmıyorum mu dedim speclerine?
bi 306gti motor acmadan kapak işlemeden sıkıştırma olmadan clio rs'le gidebilir mi bu speclerde ki? kimse hayal görmesin gidemez, sizde 3-5sene önce vardı gti-6 sen daha iyi bilirsin :) giderse vardır bişeyler, kimse aptal değil arba yürütmeyi belirli insanlr bilmiyor bazılarının unuttukları var bizim biliğimiz kadarının..
kullanan benim arabamı videoda işte bundan iyi şekilde kullanacak olan varsa veririm arabayı o kullansın denemelerde ki öyle biride yok maximumu bu.
gfj filan karıştırmayalım gerek yok zaten kimsenin bişey dediğide yok, maşallah güzel gidiyor o da.
eh vtec en vtec mevzularına girmeyelim .... :)
gfj gercekten sağlıklı bir araba yapılan her şey ileri götürmüştür arabayı ama gerceyi söylemek gerekirse biraz ss in gerisinde kalır ama her zaman sölediğim bir şey var denemeden belli olmuyor hiç birimiz münencim değiliz:).Artık herkez kopya mopya işi öğrendi arabalar hızlı ancak her zaman cok daha hızlısı cıkacaktır mesela 306 aslında devir dönmeye yatkın bir motordur eksikleri var bunlar tamamlandıktan sonra dahada zevkli bir araba olabilir:)
gfj artık bizi ilgilendirmez buraktan çıktıntan sonra kim ne yapmış ne etmiş orasını bilemem sadece benle aynı yürürse stok olmadığına inan demen yalnış yoksa gider yap et umrumda değil sonuçta gfj de bizim elimizden geçti her alan bi eksiklerini tamamladı ve güzel yürüyo araç yalan yok
alican sen emmenin portlarını kestindinmi telfon conta kullandınmı ve filtreni düzeltip ayarını düzgün yaptırdınmi bu arada ??
abi boşverelim gfj mevzusunu salla gitsin.
filtremi düzelttim ayara h.içi gidicez, özgünün babası vefat edince gidemedik malesef.dyno üstünde yapıcaz bakalım ayarı .şuan cok daha fazla hava çekiyorum ama ayar yok.
306 gti güzel arac ama net rs geçerim demesi için specleri daha fazla rs ile yürümelisin piston farkın war sanırım mesela egzantirikli ***** rs ile densen güzel olur ama başarılar konu tartışılıyorsa iyi bir iş cıkartmıssınız demektir
maşallah araçlara
ss 306 ya kocaman maşallah bende bi 306 cı olarak söylüorum allah nazarlardan saklasın kardeşim...
GFJ'nın soylenmeyen specı olduguna ınanan arkadaslar madem okadar emınsınız goturup gosterelım aracı gerekıyosa kapakta acılsın soylenılen dısında bırsey cıkmadıgı takdırde masanın ustune ne koyabılıceksınız ? Bos beles muhabbet yapmayın.
iki aracada maşallah..
sağol alper abi..
Maşallah ss e kanka, muayene yap karsiya geç:))