Rs sempatizanlığına felan gerenk yok :D Net geçiyosun uzatsanız iyice gidecen ..İkisinede maşallah .... Kb plaka adaşım Keçiören Rulez:D
Printable View
ss maşşallah inşallah sorunsuz dahada hızlanır .
teşekkürler abiler.
şu halimin üzerine 2boy koyabilirsem mis olur valla :) çok zor ama düşüncez işte bişeyler.olmazsa da şükür yeteri kadar hızlandık zaten. bundan sonrakiler ekstra olur.
Araçlara masallah
evet merak edıyodum ama vıdeo ızleyemıyorum tlfndan gırdıgım ıcın ızledıgım zaman ayrıca yorum yapıcam tabıkı.
maşallah tam beklediğim kıvamda olmuş ss Allah kaza bela vermesin
d.can gfj yi geri al sen kanka :))
arkadaşlar yorumları falan hiç okumadım videyu izleyip direk yazmak istedim
iki tarafıda tanımam ama bu videoya göre ss 306 nın kb rs i bırakın geçmeyi yanyana gitmesi bile olanaksız uzun kısa alt üst farketmes (kb yi ben kullanırsam) ;)
Valla selçuk hani yorum yanlışanlaşılmasın bu benim şahsi izlemimim
bu 306 tr nin en hızlı atmosferik 306 sımıdır bilmiyorum ama bu 306 bu videoya göre ciğerli bir rs geçemez basit net biraz daha kurcalanması gerek
okan özellikle alican'a kullandırttım pilotajda sıkıntı olmasın diye alicanrs ondan iyi kullanacağınıda sanmıyorum açıkcası mayk:)
kb sizle en son yan yana gittiği gibi ss rs'le ve rs'le benim bildiğim bi sağlık sorunuda yok.
ve rs'i bekliyoruz artık onla çekeriz uzun bi video dimi sayın cliosportve :P
videoda 4te gelişim ve geçmeye başladığım yer var 5e atsam geçip geçmiyceğimi de görücektinde nasip işte.
her rs'le denerim problem yok.
ben vites i kötü atıyor yada rs i kullanamıyor demedim ki araçtata sorun var falan demedim rollde şöförlük sadece vites atmak değildir..
anlayan anlar niye böyle bişi sölediğimi ama garantisinide veririm 2 boyun belkide fazlası net ve temiz şekilde ..
Efe o farklı birşey demek istemiş bence :)