ulan gine tartısma nedir bu ya anlam veremiyom braz sakin beyler oruc lu oruclu millet giderleniyo birbirine
ulan gine tartısma nedir bu ya anlam veremiyom braz sakin beyler oruc lu oruclu millet giderleniyo birbirine
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
VTC Type-R var istersen görelim sonucu ?
Hem bakkal hesabı yaparsak filtre egzos SS Clio RS le aynı gidiyordu. Bakalım sen filtre egzos lu rs kadar varmısın ? Ama ben senin VTC ye 5 saniye bile tutunamayacağının garantisini veriyorum denemesi bedava ne zaman sıkıyoruz ? sen anlaşılan fazla hayal dünyası içine girmişsin birisi uyandırması gerek seni gerçek dünyaya dönmen lazım.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=107542902723714
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=107345569410114
okan sen rs'in geçilemeyeceğine '' inananlardansın ''
sabret deniycez kısmetse kapak işli rs'lerle videoları izler yorumunu yaparsın.
vtc typerdan bahsetme zaten. aryıca bu videolar da vtc yürümüyor hiç sonra hani bakım yapıp 227 hp aldınız ya kendini kandır bu videolarla seno videodaki hali olsada deneseydik vtc ile
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bende arabayı okuyorum her gece ramazan bitince hatim edicem inşallah ozaman deli gibi yürüyecek inanıyorum..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
@alican
adaş yc rs'le deniyormusun ne zaman çıkıyorsunuz .. bu gece olurmu kapaklı king diyordun yc hazır ..denemek istiyorsan alo dersin bana..
Benim kalbim cam tabak değil kırılmaz rahat olabilirsin
internet cafeye geldim videoyu şimdi izleyebildim Maşallah iki aracada RS resmen bariyerle akraba olucakmıs sağdan tünel olduğu bariz belli bilerek yada bilmeyerek.
bu specte ben daha hızlı bekliyodum sakın yanlış anlama amacım aracı kötülemek değil ama daha iyi olmalı..
panpa sadece ayar işim var baska bişeyim yok. ahmet abi ayara götürcek onu bekliyorum. aslına bakarsan ben kb'yle ayar öncesi sonrası diye kıstas almak istiyordum ama mevzu kaydı oralara buralara. ayarımı yaptırıyım önümüzdeki h.içi çıkarız denemelere Allah'ın izniyle. öpüyorum seni. cumhur kim tanımıyorum bu arada arabanın sahibi volkan değil mi.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)