alican beni niye karıştırdın onu anlamadım, ben sana gfj de söylemedikleri bişey var demişim gibi anlaşılıyor dışardan bakınca, öyle bişey demedim ve öyle olduğunu düşünmüyorumda zaten, ben sadece o akşam gfj yi çoğu denemede 4-5 boy geçtim ama videolarda ilersi pek gözükmüyodu doğancan ve burak yabancı olmadıkları için bişey demedim eğlendik geçti gitti büyütmeyin şu araba deneme mevzularını bu kadar
emre seni karıştırmadım da yazım biraz dediğin gibi anlaşılmaya müsait olmuş şimdi tekrar okudum. zaten senin bişey demediğinide söyledim, problem yok yani.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
anlamsız atışmalar anlamsız kalp kırmalar ayar bıttıkten sonra cıkılıp basılır rs ılede typer ılede ama alıcan senın yazımından sanırım bıraz yazdıkların ters anlasılıyo.yada ters konusuyosun bılerek.
kutsal neden insanlara ters konusuyum ki durduk yere kardeşim? araba gitmiyor diyebilirler , araba gidiyor diyebilirler bu önemli değil. önemli olan adaletsizlik olması haksızlık olması benim gözümde. neyse kalp kırdıysam özür diliyorumkb ile de basarım zaten arkadaşımız seçkinler alıyormuş, diğer rs'lerle de deniycem. yeni videolarda görüşmek üzere
Tamam kapatin konuyu. Kirmayin birbirinizi salak sacma seylerden. Cikin alin 2 ye basin gaza stresinizi yolda atin. Birbirinizin ustunde degil. Ramazan aziz mubarek ayda birbirinizi kirmayin.
Mahallenin imami gibi hissettim kendimi![]()
kb ile kapak işli rs'lerlen denedikten sonra deniycem kardeşim o da ne zaman olur bilmiom valla, inşallah haftaya olur ben hazır olurum çünkü hiç eksiksiz.
Olsa bi rs'de tüm atmo 306 gti'lere gideri koysak
http://www.youtube.com/watch?v=5ZtYoP0AOCw
arabası olanda koyuyor olmayanda volkan sıkıntı yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)