Yalnız bişey dikkatimi çekti.
Ablamızın elinde notebook tarzı bişey var sanırım.
Sanki arabana ayar yapıyormuş gibi izlenim vermiş abi güzel olmuş :D
Printable View
Yalnız bişey dikkatimi çekti.
Ablamızın elinde notebook tarzı bişey var sanırım.
Sanki arabana ayar yapıyormuş gibi izlenim vermiş abi güzel olmuş :D
beyhan ablam çok soğukkanlıymış tebrik ederim valla her bayan yapamaz bunu
keske benım esimde annemde bukadar sakin olsa 90 kmden sora baslıyolar kendi kendilerine fren yapmaya koltuğa kapanmaya :D
güzel düşünmüşsün eğlencelide olmuş bence ;)
ses sıkıntı ama eglenceli emegıne saglık
go pronun hangi modeli güzel acaba
güzel video olmuş daha agresif kullanmanızı beklerdim, ablada hafif bir gülümseme tepkisi oluşturmuş. daha kaliteli çekimlerle devamını bekleriz :)
mapped by beyhan abla :) öyle duruyo gerçekten . yeni kamera ile yeni videoyu bekliyoruz maşallah vtece.
hocam methanol ayarını beyhan ablayamı yaptırdın :D
beyhan ablamız yıllardır turbo vtec'e biniyomuş gibi çok sakin soğukkanlı :D helal olsun kadınların genel tepkisi koltuğa sıkıca tutunup yavaş,duralım,yeter artık oluyor ablamızda tam aksine gülüyor :) ayrıca elindeki laptopla ayar yapıyormuş gibi çıkmış oda ayrı güzel olmuş :) Helal olsun Beyhan Ablaaa :D
çok keyifli olmuş tebrikler ablamız çok rahatmış gibi görünüyo ama:D bence dışa vurmayanlardan aracada maşallah.
teşekkürler...
Örtmenim çok güzel olmuş video çok beğendim elinize, ayağınıza sağlık. Yenilerini takipteyim.
Beyhan ablanın yerinde ben olsaydım keşke :p :D Daha iyi bir kamerayla çok güzel videolar çıkar, hele habersiz çekilirse :)
Beyhan ablaya helal olsun. Ben bikere babamla amcami bindirdim cevreyolunda tam gaz yapmamla enseme tokati yemem bir oldu :D