Teleşekkürler arkadaşlar. Amin cümleten racer. Bir gopro alıp su altı, raç üstü bilimum çekimlere geçemiyi panlıyorum para durumlarını düzeltince inşallah.
Printable View
Teleşekkürler arkadaşlar. Amin cümleten racer. Bir gopro alıp su altı, raç üstü bilimum çekimlere geçemiyi panlıyorum para durumlarını düzeltince inşallah.
ablama bak eski dohc vtec soförü gibi mükemmel olmuş ses mes hikaye maksat görüntü almaktı sanırım spor araba merkı olan korkusuz bayanlar az war basarılar
Yalnız bişey dikkatimi çekti.
Ablamızın elinde notebook tarzı bişey var sanırım.
Sanki arabana ayar yapıyormuş gibi izlenim vermiş abi güzel olmuş :D
beyhan ablam çok soğukkanlıymış tebrik ederim valla her bayan yapamaz bunu
keske benım esimde annemde bukadar sakin olsa 90 kmden sora baslıyolar kendi kendilerine fren yapmaya koltuğa kapanmaya :D
güzel düşünmüşsün eğlencelide olmuş bence ;)
ses sıkıntı ama eglenceli emegıne saglık
go pronun hangi modeli güzel acaba
güzel video olmuş daha agresif kullanmanızı beklerdim, ablada hafif bir gülümseme tepkisi oluşturmuş. daha kaliteli çekimlerle devamını bekleriz :)
mapped by beyhan abla :) öyle duruyo gerçekten . yeni kamera ile yeni videoyu bekliyoruz maşallah vtece.
hocam methanol ayarını beyhan ablayamı yaptırdın :D
beyhan ablamız yıllardır turbo vtec'e biniyomuş gibi çok sakin soğukkanlı :D helal olsun kadınların genel tepkisi koltuğa sıkıca tutunup yavaş,duralım,yeter artık oluyor ablamızda tam aksine gülüyor :) ayrıca elindeki laptopla ayar yapıyormuş gibi çıkmış oda ayrı güzel olmuş :) Helal olsun Beyhan Ablaaa :D
çok keyifli olmuş tebrikler ablamız çok rahatmış gibi görünüyo ama:D bence dışa vurmayanlardan aracada maşallah.
teşekkürler...
Örtmenim çok güzel olmuş video çok beğendim elinize, ayağınıza sağlık. Yenilerini takipteyim.
Beyhan ablanın yerinde ben olsaydım keşke :p :D Daha iyi bir kamerayla çok güzel videolar çıkar, hele habersiz çekilirse :)
Beyhan ablaya helal olsun. Ben bikere babamla amcami bindirdim cevreyolunda tam gaz yapmamla enseme tokati yemem bir oldu :D