İyi seyirler...
Turbo Vtec , First Impressions, Beyhan Abla - YouTube
İyi seyirler...
Turbo Vtec , First Impressions, Beyhan Abla - YouTube
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Bu videoda pilot gözükmemiş![]()
oofff hacı ses çok kötü ya bir an R2 D2 benle konuşmaya çalışıyor sandım![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Görüntüyü geçtim öncelikle çekim sesini düzeltmeniz lazım çızırtıdan aracın sesi anlaşılmıyor, birde daha agresif kullansanız kesiciler falan daha güzel videolar çıkabilir![]()
abi su kamerayı bı degıstır ya seslerı ozellıklemı boylee![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
sen aksiyonla bütünleşmiş insanlarla çekiyosun abi hiç turbo arabaya binmiş edası yok sanki o abla senelerdir hızlı arabarla geziyor nasıl iş anlamadım![]()
çok şirin çıkmışsınız ya izlerken eğlendim baya,ama biraz daha kaliteli olsaydı süper olurdu abi.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
böyle iyi abi, herkesin suratında bir "noluyo bu arabaya yaaa???" gülümsemesi görmek gerçekten çok zevkli...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Güzel video olmuş beyhan abla iyi eğlenmiş izlerken bende eğlendim aracada maşallah Allah kaza bela göstermesin
Çekim sesleri hakikaten kötü yeni kamera ile yeni çekimleri daha güzel olur inşallah![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ses için kusura bakmayın arkadaşlar. titreşimi engellemek için elimden gelini yaptım ama bu kamera ile malesef en iyi bu kadar oldu.
bir dahaki sefere kaliteli çekim, kaliteli ses şart. hatta gizli kamera düşünüyorum. çünkü kayıt var, internete çıkacaz, rezil olmayalım diye biraz kasıyorlar kendilerini, tırsaklar ise hiç binmiyor))
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
hastayım abı senın vıdeolarınaa yenılerını beklıyourz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)