240 hp rx8 sonuc sasirtici gercekten:obu araba hakkindaki dusuncelerim hayal kirikligina ugradi malesef ama polo da masallah yani:icon_tup:
Printable View
240 hp rx8 sonuc sasirtici gercekten:obu araba hakkindaki dusuncelerim hayal kirikligina ugradi malesef ama polo da masallah yani:icon_tup:
Polo mu çok iyi yürüyor diğerleri mi kötü yürüyor. Bakış açımız yanlış olabilirmi :D
Polo fiyatına modeline ve klasmanına göre tercih edilecek bir araç kesinlikle ...
poloya alkış :)
Yav vitesleri iyi atsa ne olacak yine geçemicek ? Kanırtmanın bir alemi yok vitesi
maşallah araçlara..... poloya herzamanki gibi kocaman maşallah...
RX8 yakışıklılığı dışında yürürü hiç olmayan bir arabaymış.. bunu görmüş olduk...
İyiki Ankara Enka'da denememişler Rx8 iyice kaybolur giderdi :)
Tam imzalik bir soz ;)
Rx8 de budur,illa her arac ucucak kacicak diye husus yok. Keyifliyse bas gaza...
Murat abi polo da cooler var yaziyor , markasi ve hacmi nedir suan bildiğim kadariyla polo için üretim yok? Cidden iş görüyor mu bu takilan ?
maşallah polo kusursuz kazasız belasız sürüşler...
Videoları izledim, sonra yorumları okudum. Allah Allah polo nerede ki dedim ve tekrar izledim :) Çok dikkatli bakmak lazımmış poloyu görmek için. Kopup gitmiş, maşallah.
bende rx8 le polonun sonucunu merak ediyordum, ellinize sağılık..
RX8 çok traş bir araç...
Rx8'in daha iyi gitmesi için ne kadar üstte basılması gerekir ki ? 60 km hız yetmez mi Nascar mı yapılacak :) Sonuç bu işte. Emin olun 75 de basılsa polo 3. viteste basacağı için 2. vites 60 da basıldığından daha iyi ivmelenecektir.
Cooler'i arac sahibi kendi aldi,vagcom dan stoga gore nekadar ise yariyor bakmak gerek.
Rx8 yazilimli gti in rakibi olamaz.
Rocco ile daha adil olur...