BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Diger hothatchlere gore gittigini mi iddia ediyorsun yani? RX8 icin bu forumda uzun uzadiya tartismalar oldu. Kimse RX8 e tuh kaka demedi. Bence cok da guzel bir araba. Kalitesiyle durusuyla. Bence hele hele yoldaki stabilitesi ve ic mekandaki iscilik kalitesi ve konsol tasarimi ile s2000' nden kat kat daha ustun bir araba. Hatta bence Formula 1 pistinde Time Triallerde ciddi basarili dereceler yapabilecek bir araba. Ancak is harcadigin para ve verdigin emekler karsiliginda aldigin guc ve performans oranina gelince gitmedigini iddia etmiyor kimse. Acikca ve alenen soyluyor GITMIYOR. Sen o arkadaslarina sor bakalim bircogu ile hatta en hizliniz ile de denedik kac kere. Arada oyle bir fark oluyor ki GITMIYOR kelimesi o farki tarif etmeye inan yetmez. Kaldi ki bizim o zamanlar hazirladigimiz s2000 leri simdiki typeR lar TSI lar 106 lar filan elek eder tuzluga cevirirler. Bunun farkinda misin? Merak etme burada arac alip modlayan emek harcayan herkes en az senin kadar akillidir. Yine en az senin kadar da roll drag vs tecrubeleri vardir. Ama kimse kusura bakmasin kendi gozumuzle elli kere gorup test edip onayladigimiz biseyi sirf youtube videolarinda specleri vs ne oldugu belli olmayan yarislara bakarak degistirmem.
Ama hala gercekten bu araca hiz konusunda inancin kuvvetli ise sana tavsiye ediyorum hemen al bitane o supersonik hizli RX8 lerden. Girtlagina kadar atmosferik yukle ve orasini burasini kes bic hafiflet dunya para ve zaman harca sonra cik piyasaya. O zaman gercekten anlarsin youtube da izleyip gurur duydugun o aracin gercekten gidip gitmedigini :) Ben sana sonucu simdiden soyliyim. Tuzluga cevirirler anlamazsin bile. 5 farkli acidan 5 farkli kamera ile oyle bi videonu cekerler ki bu ben miyim dersin :)
Sakin yanlis anlama lafim senin sahsina ozel degil. Tekrar soyluyorum ben RX8 i cok begeniyorum. Ama bi RX8 im olsa asla ve asla rollere sokmam. Ve asla burada elli kere tartisilmis ve ellisinde de gercek videolarla kanitlanmis bir konuda senin gibi cikip anlamsiz iddialarda bulunmam. Ha dersin ki ici cok guzel, benim diyen hothatche fark atar, yol tutusu cok iyi s2000 yanina yaklasamaz o zaman anlarim. Zira bu forumda bircok genc kardesimiz bu arabalari hizli gitsin daha hizli olsun diye aliyor dunya para harciyor. Cunku hicbiri yilda 3 kez yapilacak olan time triallara katilmak icin araba yapmiyor.