User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: RX8 vs Evotech Polo Gti vs Evotech Rocco Roll

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo araçlar bunlar yazılımla çok farklı oluyor.stage 2 yazılım dediğin 230-240 hp ye cıkıyor araç zaten... Böyle olunca geçmesi normal.. Patates mi oldu şimdi rx8 Ya hepsi std olacak yada rx-8 turbo ile denenicek eğer şartlar eşit olacaksa.Ama sürücü hatası ben olsam denemezdim stage 2 araçlarla..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında bu videoları çok aramıştım bulamamıştım güncellendi iyi oldu. Mesajım olsun bulunması kolay olsun

HKN737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gene rx8lerle ilgili bi ton boş boş konuşanlar olmuş... neyseki doğru düzgün yorumlar yapan arkadaşlarda var ki sevindirici rx8in tu kaka olduğu ülkemizde bidaha bidaha yok 4000 devirde basmış, stage 2lerle denemiş vs dememin anlamı yok anlamayan yine anlamayacak nasıl olsa
    rx8 gitmiyor diye bir laf yıllardır... hayır neye göre gitmiyor stage 2 polo'ya göre mi? komik olmayın zaten roll arabası değil ama bu kadar hakkı yenecek kadarda değil. arabaların stock hallerinde nasıl gittiği belli, eşit modlardada belli.
    yukarıda arkadaşın biri güzel bir video paylaşmış gayet dolu bir rx8in 12snde 100-200 yaparak nasıl gitmediğini gösteriyor
    rx8'in oranlarıda uzun değildir ayrıca 4.777 son dişli vardır R3'lerde ve 2 de 100 görür.
    gitmiyor kafadasınki adamların çok olması bir yandan iyi, en azından rx8 ayağa düşmedi, nadir bir parça olarak kaldı. daha başka rx8 videoları görmek isteyenler benim youtube hesabıma bakabilir: pilothkn
    daha dolu rx8 görmek için bilenler zaten forumdan&youtube'dan bilir ama bilmeyenler thunderberk ve ogulcan coskun diye aratırsa rx8 hakkında biraz daha aydınlanırlar belki. bu arada kimse rx8in 19 inc jantlarla 1370kg boş ağırlığıyla yürüdüğünü hesaba katmıyor... yine hep kıyaslanan arabalardan biri s2000dir, bir sürü video var youtubeda bazılarında s2000 bazılarında rx8 geçiyor. ama s2000 super yürüyor rx8 gitmiyor demi ) bu kafada olanların aynen devam etmesi dileğimle
    [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
    https://www.youtube.com/user/pilothkn
    https://instagram.com/hkn777x

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKN737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gene rx8lerle ilgili bi ton boş boş konuşanlar olmuş... neyseki doğru düzgün yorumlar yapan arkadaşlarda var ki sevindirici rx8in tu kaka olduğu ülkemizde bidaha bidaha yok 4000 devirde basmış, stage 2lerle denemiş vs dememin anlamı yok anlamayan yine anlamayacak nasıl olsa
    rx8 gitmiyor diye bir laf yıllardır... hayır neye göre gitmiyor stage 2 polo'ya göre mi? komik olmayın zaten roll arabası değil ama bu kadar hakkı yenecek kadarda değil. arabaların stock hallerinde nasıl gittiği belli, eşit modlardada belli.
    yukarıda arkadaşın biri güzel bir video paylaşmış gayet dolu bir rx8in 12snde 100-200 yaparak nasıl gitmediğini gösteriyor
    rx8'in oranlarıda uzun değildir ayrıca 4.777 son dişli vardır R3'lerde ve 2 de 100 görür.
    gitmiyor kafadasınki adamların çok olması bir yandan iyi, en azından rx8 ayağa düşmedi, nadir bir parça olarak kaldı. daha başka rx8 videoları görmek isteyenler benim youtube hesabıma bakabilir: pilothkn
    daha dolu rx8 görmek için bilenler zaten forumdan&youtube'dan bilir ama bilmeyenler thunderberk ve ogulcan coskun diye aratırsa rx8 hakkında biraz daha aydınlanırlar belki. bu arada kimse rx8in 19 inc jantlarla 1370kg boş ağırlığıyla yürüdüğünü hesaba katmıyor... yine hep kıyaslanan arabalardan biri s2000dir, bir sürü video var youtubeda bazılarında s2000 bazılarında rx8 geçiyor. ama s2000 super yürüyor rx8 gitmiyor demi ) bu kafada olanların aynen devam etmesi dileğimle
    Diger hothatchlere gore gittigini mi iddia ediyorsun yani? RX8 icin bu forumda uzun uzadiya tartismalar oldu. Kimse RX8 e tuh kaka demedi. Bence cok da guzel bir araba. Kalitesiyle durusuyla. Bence hele hele yoldaki stabilitesi ve ic mekandaki iscilik kalitesi ve konsol tasarimi ile s2000' nden kat kat daha ustun bir araba. Hatta bence Formula 1 pistinde Time Triallerde ciddi basarili dereceler yapabilecek bir araba. Ancak is harcadigin para ve verdigin emekler karsiliginda aldigin guc ve performans oranina gelince gitmedigini iddia etmiyor kimse. Acikca ve alenen soyluyor GITMIYOR. Sen o arkadaslarina sor bakalim bircogu ile hatta en hizliniz ile de denedik kac kere. Arada oyle bir fark oluyor ki GITMIYOR kelimesi o farki tarif etmeye inan yetmez. Kaldi ki bizim o zamanlar hazirladigimiz s2000 leri simdiki typeR lar TSI lar 106 lar filan elek eder tuzluga cevirirler. Bunun farkinda misin? Merak etme burada arac alip modlayan emek harcayan herkes en az senin kadar akillidir. Yine en az senin kadar da roll drag vs tecrubeleri vardir. Ama kimse kusura bakmasin kendi gozumuzle elli kere gorup test edip onayladigimiz biseyi sirf youtube videolarinda specleri vs ne oldugu belli olmayan yarislara bakarak degistirmem.

Ama hala gercekten bu araca hiz konusunda inancin kuvvetli ise sana tavsiye ediyorum hemen al bitane o supersonik hizli RX8 lerden. Girtlagina kadar atmosferik yukle ve orasini burasini kes bic hafiflet dunya para ve zaman harca sonra cik piyasaya. O zaman gercekten anlarsin youtube da izleyip gurur duydugun o aracin gercekten gidip gitmedigini Ben sana sonucu simdiden soyliyim. Tuzluga cevirirler anlamazsin bile. 5 farkli acidan 5 farkli kamera ile oyle bi videonu cekerler ki bu ben miyim dersin

Sakin yanlis anlama lafim senin sahsina ozel degil. Tekrar soyluyorum ben RX8 i cok begeniyorum. Ama bi RX8 im olsa asla ve asla rollere sokmam. Ve asla burada elli kere tartisilmis ve ellisinde de gercek videolarla kanitlanmis bir konuda senin gibi cikip anlamsiz iddialarda bulunmam. Ha dersin ki ici cok guzel, benim diyen hothatche fark atar, yol tutusu cok iyi s2000 yanina yaklasamaz o zaman anlarim. Zira bu forumda bircok genc kardesimiz bu arabalari hizli gitsin daha hizli olsun diye aliyor dunya para harciyor. Cunku hicbiri yilda 3 kez yapilacak olan time triallara katilmak icin araba yapmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diger hothatchlere gore gittigini mi iddia ediyorsun yani? RX8 icin bu forumda uzun uzadiya tartismalar oldu. Kimse RX8 e tuh kaka demedi. Bence cok da guzel bir araba. Kalitesiyle durusuyla. Bence hele hele yoldaki stabilitesi ve ic mekandaki iscilik kalitesi ve konsol tasarimi ile s2000' nden kat kat daha ustun bir araba. Hatta bence Formula 1 pistinde Time Triallerde ciddi basarili dereceler yapabilecek bir araba. Ancak is harcadigin para ve verdigin emekler karsiliginda aldigin guc ve performans oranina gelince gitmedigini iddia etmiyor kimse. Acikca ve alenen soyluyor GITMIYOR. Sen o arkadaslarina sor bakalim bircogu ile hatta en hizliniz ile de denedik kac kere. Arada oyle bir fark oluyor ki GITMIYOR kelimesi o farki tarif etmeye inan yetmez. Kaldi ki bizim o zamanlar hazirladigimiz s2000 leri simdiki typeR lar TSI lar 106 lar filan elek eder tuzluga cevirirler. Bunun farkinda misin? Merak etme burada arac alip modlayan emek harcayan herkes en az senin kadar akillidir. Yine en az senin kadar da roll drag vs tecrubeleri vardir. Ama kimse kusura bakmasin kendi gozumuzle elli kere gorup test edip onayladigimiz biseyi sirf youtube videolarinda specleri vs ne oldugu belli olmayan yarislara bakarak degistirmem.

Ama hala gercekten bu araca hiz konusunda inancin kuvvetli ise sana tavsiye ediyorum hemen al bitane o supersonik hizli RX8 lerden. Girtlagina kadar atmosferik yukle ve orasini burasini kes bic hafiflet dunya para ve zaman harca sonra cik piyasaya. O zaman gercekten anlarsin youtube da izleyip gurur duydugun o aracin gercekten gidip gitmedigini Ben sana sonucu simdiden soyliyim. Tuzluga cevirirler anlamazsin bile. 5 farkli acidan 5 farkli kamera ile oyle bi videonu cekerler ki bu ben miyim dersin

Sakin yanlis anlama lafim senin sahsina ozel degil. Tekrar soyluyorum ben RX8 i cok begeniyorum. Ama bi RX8 im olsa asla ve asla rollere sokmam. Ve asla burada elli kere tartisilmis ve ellisinde de gercek videolarla kanitlanmis bir konuda senin gibi cikip anlamsiz iddialarda bulunmam. Ha dersin ki ici cok guzel, benim diyen hothatche fark atar, yol tutusu cok iyi s2000 yanina yaklasamaz o zaman anlarim. Zira bu forumda bircok genc kardesimiz bu arabalari hizli gitsin daha hizli olsun diye aliyor dunya para harciyor. Cunku hicbiri yilda 3 kez yapilacak olan time triallara katilmak icin araba yapmiyor.
    üşenmedinmi abi bu kadar yazmaya
    Dr.ECU

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üşenmedinmi abi bu kadar yazmaya
    Ne yapalim arkadaslari aydinlatalim derken biraz uzun olmus Muharrem bu RX8 leri yurutsen yurutsen sen yurutursun. O zaman gercekten anlariz bu araba gidiyor mu gitmiyor mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yapalim arkadaslari aydinlatalim derken biraz uzun olmus Muharrem bu RX8 leri yurutsen yurutsen sen yurutursun. O zaman gercekten anlariz bu araba gidiyor mu gitmiyor mu
    rx8 cilerede söyledim en iyi modifiye swap f20c
    Dr.ECU

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RX8 modlayınca TSI'lar, THP'ler kadar karşılığını veren bir araba değil malesef. S2K'lar polo'lar rocco'lar ne zaman açsa araba sorunlu oluyor, be mübarek şu arabanın bir sağlamı yok mu?
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede RX8 gitmiyor diyen araçların speclerine bakmalı neye göre yürümüyor diye bende berkin videolarını takip ediyorum sanıyorum trde en hızlı rx8de ona ait kendi yazılım yaptığı viideolarıda eklemiş. bu videoları baz alırsak sökük olmadığından rx8 cok cok iyi bile yürüyor daha ileriside bana göre vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mesajında mutabık olduğumuz yerlerde var olmadığımızda. Tavsiye etmişssin RX8 al fln diye teşekkürler, ben zaten RX8 sahibiyim ve arabamın hızlı olduğu konusunda inancım bayaa kuvvetli burada mutabık değiliz mesela Evet kimine göre anlamsız kimine göre anlamlı ama RX8'in gittiğini iddia ediyorum. Murcialago nickli arkadaşın paylaştığı videoda ne kadar gittiğide ortada ki Berk'in arabasıda şu an atmosferikte son nokta değil. Videoya bakılınca 350z ve type r karşısında pekte elek olup tuzluğa dönmüşe benzemiyor. Specleride belli arabasının. Kaldıki roll arabası değil RX8. Doğru ülkemiz şartlarında şanslıysan yılda 3 kere time triale katılırsın ama bu RX8in yada diğer pist odaklı arabaların gitmediği anlamına gelmiyor. Ozaman Nurburgring rekortmeni 265hp Megane RS'te gitmiyor 300hp üzeri pololara 207lere 208lere geçileceği için? ) Kimse kusura bakmasın ama bana görede sadece düzlükte hızlı olan arabalar gitmiyor.

Arkadaşlarımın o super hızlı denilen tarzda hothhatchlerinide kullandım. Düzlükte asılıp durmak 1-2 kereliğine güzel ama sonra kendi arabama döndüğümde her seferinde daha mutlu oldum. Çünkü araba bir bütündür ve düzlükte hızlı olmak tek başına yeterli değildir... Arabanın hızlanmasının yanında tasarımı, sürüş pozisyonunu, direksiyon hissi, vites geçişleri, gaz tepkisi, yol tutuşuda önemlidir (Burada mutabığız sanırım ). Bütün bunlara baktığımda arabamı hiçbir hothatche değişmem, değişmiyorumda Yoksa ben ve diğer RX8 sahipleride bilirdi başka bir araba alıp kullanmayı ama herkesin kendine göre zevki, bakışı var. Dolayısıyla kim ne için araba alıp kullanıyorsa o şekilde mutlu olsun. Sonuçta otomobil tutkunu hepimiz keyif almak için buradayız...

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide 50 bin ve 60 binde motor yeriz oda unutulmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibiza 1.4 cupra ile denemek isteyen varsa yazsın
    bu akşam çıkılacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx ler güzel aletler. Yol tutuş ve kontrol çok iyi. direksiyon tepkisi iç malzeme kalitesi motor sesi vs gayet iyi. Gidişi de kötü değil gücüne yürüyüşüne göre pist dereceleride çok çok iyi. Görüntüsü de yırtıcı. Bir sıkıntısı yakıt sarfiyatı ciddi yüksek. Bir de modifik yaparkene uğraşman gerekiyor megane rs gibi. Araştırmadan alıp taktığın zaman aldıkların geriyede götürebiliyor arabaları. honda da parçayı al kaputu aç bağlamadan içine bırak kapat alet hızlanıyor.
    IN BOOST WE TRUST

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı dincer07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide 50 bin ve 60 binde motor yeriz oda unutulmuş
    200 k mil de orj motor kullananlar var usa da. TR de motor ihtiyacı doğmasının temel sebebi mineral yağ kullanmamak. yada bilinçsiz kullanım diyelim temelde.

http://www.amazon.co.uk/Genuine-Mazd.../dp/B00BMNOVRM

Daha detaylı soruların cevaplarını Berk'in açtığı konuyu (nick hatırlayamadım, konuyu bulamadım) okuyarak veya http://www.wankelracing.com/ dan soru sorarak öğrenebilir merak edenler.

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su rx8 in sesini bi ben begenmiyorum sanirim.ciger sesi yok.Diger olumlu dusuncelere bende katiliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rx ler güzel aletler. Yol tutuş ve kontrol çok iyi. direksiyon tepkisi iç malzeme kalitesi motor sesi vs gayet iyi. Gidişi de kötü değil gücüne yürüyüşüne göre pist dereceleride çok çok iyi. Görüntüsü de yırtıcı. Bir sıkıntısı yakıt sarfiyatı ciddi yüksek. Bir de modifik yaparkene uğraşman gerekiyor megane rs gibi. Araştırmadan alıp taktığın zaman aldıkların geriyede götürebiliyor arabaları. honda da parçayı al kaputu aç bağlamadan içine bırak kapat alet hızlanıyor.
    Kelimesi kelimesine katıldığım bir yorum helal olsun

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sonuçlar normal

Rx8 sahibi aracı roll.için. almamıştır zaten

Ben zamaninda o amacla almamıştım çünkü.

Drift yapsalarmis bir de

Maşallah. Tüm araçlara

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir RX sahibi olduğumda umursadığım son şey bile olmaz 10 metrede bir gördüğüm polo 15 metre debir gördüğüm rocco 20 metrede bir gördüğüm ibizanın beni geçmesi elmayla armut karıştırılıyor herzamanki gibi
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnış anladin herkesin soledigi muhabbetler bu 2 rx8 bindim kimle konuşsam motor bitiyor muhabbeti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)