Bir jurinin seçilip içeri alınacak arabalarında elenmesi gerekir bence.. hatta oylamada kapalı yapılır kimse darılıp gücenmez
Printable View
Bir jurinin seçilip içeri alınacak arabalarında elenmesi gerekir bence.. hatta oylamada kapalı yapılır kimse darılıp gücenmez
Kayseride olmustu drift parti bundanda guzeldi..Tek eksigimiz ordaki kizlar :)
Ya yemişim kızları :) Bizim kızlarımız böyle olamazlar zaten ülke daha o yapıya sahip değil frikik verdiklerinde dahi kendisini kaybeden insanlar olduğu sürece o olmaz, ben sadece organizasyon olarak söyledim. Ya çünkü ülkemizde aşırı derecede kabiliyetli ustalarımız mevcut gerek motor gerek gösteriş gerek duruş gerek boyası vb şeylerle kendilerini kanıtlamış CNR Tuning Show' da bittiğine göre böyle büyük çaplı org olsa CNR' a bile gerek kalmaz çıkılır oraya iş biter.. Bence buğra abi gibi bu işleri organize edebilen abilerimiz bu işin başında olurlarsa hiç bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 0 çizen yanlayan vb durumda güvenlikle hemen bölgeden çıkartılınır sıkıntı çözülür :)
bizde olmaz arkadaslar daha o kapidan girmeden 4-5 tane ceza yersin gidene kadar..Sonrada arabalari trafige cekerler orda bulusursunuz:o
Keyifle izleyin diye koydum gene bizde niye yapılamıyor tartışmasına dönmüş video :D Bu tarz organizasyonlar bizde de yapılır ama nasıl yapılır.Profesyonel organizetörler tarafından profesyonel organizasyonlar düzenlenirse yapılır.Herkes için geçerli olan şartlar ve kurallar altında yapılır.
Yanlış zamandamı yoksa yanlış zaman dilimindemi doğdum bilemedim .
arkdaş nasıl bir orttamdır ya araçlar hatunlar müzik fenalarda
bir kardeşimiz eksiğimiz ne? diye sormuş ya,
bizim eksiğimiz çok fazla, saymakla bitiremeyiz,
neresinden tutarsak tutalım elimizde kalır,
adam GT-R 35i modlamış, önünü-arkasını değiştirmiş,
Ferrari basmış, büyük jant takmış,
Lambo basmış, büyük jant takmış,
911i basmış, büyük jant takmış, vs vs vs...
biz bırakın süper sporları modlamayı, daha bindiğimiz arabaları bile onlar gibi modifiye edemiyoruz,
peki sebepleri neler??
biz vergi ülkesiyiz, bizde üretim yok, hep tüketim,
ülkemizde yerli süspansiyon sistemleri yapılıyor,
onlara biz bile destek olmuyoruz, neden peki??
marka değilmiş, pehhhhh
marka olan ürün nasıl marka olmuş, uzaydan mı gelmiş??
200hp üstü araçlar için yerli süspansiyon tehlikeli diyelim,
peki diğerleri neden tercih etmiyor?
belki bu işi yapan adam talep çok fazla olunca,
dahada iyi yapmaya başlayacak, neden şans tanımıyoruzda direk eleştiriyoruz??
çok daha fazlasını yazabilirim, ancak özetle;
bizler ön yargılarımıza kurban oluyoruz, bizde çekememezlik var,
yapılan bir işe saygı duymama var,
ne zaman bu durumdan kurtulabilirsek,
ve üretim yapmaya başlayabilirsek,
işte o zaman onlardan daha iyisini yaparız :icon_tup:
burda o kızlar olsa bir grup apaçi çekirdek alıp karşısına geçip kızları keser ..onlar bizden önde,,,burda ferrariye porceye vs binen adam kendini bişey sanıyor yani bi görmemişlik var kendince haklı bizde lüks arabalara binsek o modda oluruz,,,birazada ülkesel bi durum.,,,zengin bi ülke degiliz,,,,ben böyle yapmacık buluşmaları sevmiyorum herşey dogal olacak onuda yapıyoruz da içinede biraz eglence katsak çok güzel olur
video çok güzel olmuş gerçekten ama türkiyede neden olmuyor sorusuna verecek cevap yook :)