Su araba (e30) 2008 de daha hizliydi atmosferik olarak. Harbiden 106 ile denicek araba deildi arabaya yazik oldu ya su eray a araba wermeyin abi))
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Tenek E30: Drfit te isyan , Dragda hüsran , Roll de pişman , şöför üde şişman
swaplı aşırı besleme e30 un başına gelebilecek herşey geldi arabanın başına![]()
bir arabanın kaderinde yuremek varsa yuruyor ama malesef teneke30 da bunu göremiyorum
16snyapar 106ya gecilir anlam veremıyorumnedir senın bu 1 ve 6 lı rakamlardan çektigin
![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Reg için toptan debriyaj fiyatı almak lazım her sıkışta bir debriyaj bole nereye kadar,yada geçilen bundan sonra seti alsın ole gelsin![]()
ya abi bi tutunamadın bize olmadı olmuyor...nyse elbet birgün geçersinne pes oynarken ne gazlarken olmuyor olmuyor...şaka bi yana tenekeyi seviyoruz dogal olarak senide seviyoruz
maşallah araçlara reg'imiz güzel olacak
ahhahahaa
Beyler Erayi bu sabah bi Peuoget bayisinde satis elemani ile tokalasirken gördümSanirim bi RCZ ye pazarlik ediyordu
Masallah kardeslerime. Keske gelebilseydim ama isim vardi![]()
Maşallah iki araca da..selçuk güzel yürümüş reg![]()
kanka cortladın LMC değil bu sadece bagajı var lmc antalyada emin ellerde ve haala çok hızlı yakında yeni boyasıyla satışa çıkıcak 1 senedir yol bile yapmadılar ben sattıktan sonra![]()
bu arada m50b25 (yani e36 325 motoru ) var standart alt tarafı 0.3bar şüpercharger üflüyo aq uçucakmıydı ağarım ztn teneke eskiden hafifti drag specti şimdi drift spec raaaaaad ol yani![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)