maşallah iki aracada
Printable View
maşallah iki aracada
Hey maşallah be REG in sevinç gösterisi de baskı kırmak baktı iyi yürüdü gece kırıyo anında:D kaza bela olmasında gerisi teferruat
Abilerim kardeslerim tesekkur ederim:D
Masallah iki aracada güzel ve en önemlisi dostca denemeler olmuş:icon_tup:
her 2 aracada maşallah..
2 aracada mşllh.
bk type-r'ın dyno su belli yürürüde gayet tatminkar
keza buna nazaran bir 106 bu kadar bile tutunması çok çok iyi..
maşallah reg çok iyi tutunmuş bk typer'a valla bk'da fena yürüyen bir makina egzantrik piston olsa king kesin benim gözümde.
maşallah araçlara güzel deneme olmuş hakan abi araban güzel gidiyor..zaten bizim reg belli nasıl gittiği ...selçuğa çağrı yapın o anlar roll oldugunu hemen ***** bölgelerde olabilir :)
usta bence sizin bu baskı sorununuz aracın aşırı gücü ile alakalı değil.. aynı sorun senın eskı araban ty saxo yanı bizim hv saxo da vardı. takıyosun sıfır baskı balatayı 2 gün sonra son devirlerde vites atınca küt patlatıyordu bu şekılde 4 tane baskı balata değiştiridik..
sebebi şu siz eğer volanı tornaDA alıp hafifletiysenız abi bir süre sonra balans yapıyor.. ben volantı değiştiridim orjınal hafif volan taktıktan sonra bu sorunum düzeldi bilginiz olsunn...
masallah masallah hakan typer baya hızlıymıs be :) benım pitbull selcugumda kıtlenmıs bırakmamıs ama biyere kadar.
ıkı aracada masallah beyler kazasız belasız ınsallah.
ya selcuk neden kaynaklanıyor abı bu baskı sorunumuz düğün arifesı warımızı yogumuzu bastık baskıya debrıyaja a.g :D :D
bu arada YGZ ile denmesı çok keyıflı olur typerın denemesı :)
araçlara maşallah güzel denemeler olmuş:D
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş :) Reg baya iyi tutunmuş...
bu arada geçmiş olsun selçuk bu baskı işinin çözülmesi lazım,insanın rolling yapası gelmez yaa :(
maşallah araçlara reg 106 hızlı çok gerçekten maşallah :)
ayrıca geçmiş olsun