arkdaslar linkteki videoyu izledikten sonra aynı pistte yarısan tum muhtesem goruntuler ardarda gelıyor ıyı seyırler)
NDIMA - ADTurbo 2JZ S2000 & Supra - YouTube
arkdaslar linkteki videoyu izledikten sonra aynı pistte yarısan tum muhtesem goruntuler ardarda gelıyor ıyı seyırler)
NDIMA - ADTurbo 2JZ S2000 & Supra - YouTube
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
cekımler teaserlar fılm gıbı ardı ardına ızletıyor biri bitip biri baslıo .tv ye aktardım pederle ızlıozz) 65 yasından sonra babam bıle heyecanlandı ..
)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Kusursuzzzz...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
s2000 motor supra, şanzuman da otomatik supra büyük olasılık.
dragda otomatik evantajlı olabilir ama caddede özelikle rollde düz vites daha mantıklı.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
patinaj mı oda ne ?![]()
Supra'nın otomatik şanzumanlısıda vardı dimi. Hiç olmuyo öle bi arabaya...
Supranın duzden çok otomatik olanları var
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Rollde vites ve devir sıkıntısı mı yaşanıyor? Suprada Yarı otomatik şanzuman mı yoksa tam otomatik şanzuman mı var? Yani istenilen viteste gitme şansı yok mu, bu yüzden mi dezavantajlı? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.
Olduğunu biliyorum, yukarıda da yazdım; Bu kadar hızlı bir şanzuman varsa neden düz aranıyor diye.
şanzıman o güçleri kaldırabildiyse eğer ki sorunsuz gibi gözüküyor,mükemmel olmus.bizde genelde supralar ve supra motorlu araçlar günlük yada roll kullanıldığı için sanırım tercih edilmiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)