yalnız votkacılar kamerayı söyleyince arkadaki arabadaki tırstılar. Yoksa dalarlardı
Printable View
Bu konu bende bağımlılık yaptı.
bizde şu kameralar ne zaman standart olucak acaba :D esas o zaman izleyin cümbüşü :D
Yolda şerit değiştirirken kavşağa girerken tik oldu acayip trip yaptı bu videolar beni :D
bu uzun süreli çekimleri nasıl yapıyorlar bılen varmı?kamera ve kart nasıl bişeydir?
Bir kaç sayfa geride kamera muhabbeti döndü bakarsan görebilirsin. Memory kartlarda 16 gb falanda var makinalar 32gb a kadar destekliyor.
bu konudan sonra yolda giderken sağdan soldan araba çıkacak diye korkmuyor değilim :)
176.postun ilk videosunun 10.saniyesindeki olay niye oldu ? ben ondan kaç katı hızlı ve sert manevralar yapıyorum yinede birşey olmuyor o adam nasıl savurdu ?
Yalnız adamlar ar kış demeden dip gaz gidiyorlar çoğu yerde.
Ulan lavuk o hızdaki arabayı kim durdurabilir ki ?
yalnız rusya otobanlarına yılda inşaat tamir v.b parası her yıl 1 milyar dolar ayırıyor.. otobanları ile meşhur almaya bile 400 milyon dolar ayırıyor..
Kar v.s yüzünden bozulan asfaltı filan yeniliyorlardır o parayla..
Bir de bazı yollarda mı ya da bazı kentlerde mi ne alttan ısıtma olayı vardı diye hatırlıyorum.(Kanalizasyondan geçen sıcak suyla mı ne)
Tabi birde almanya yüz ölçümü ile rusyanın ki bir değil :)
Birde almanyanın otobanlarında eskiden kalma beton otobanları meşhur etti zaten düzlükleri kalitesi değil ki kalitelide değil bizim viyadük bağlantılarımız çok daha iyi