Ben o saatte uyumuyordum inanmayacaksın ama. :D Ben gördüğümde saat 15:00-16:00 arasındaydı. :D
Printable View
Ben o saatte uyumuyordum inanmayacaksın ama. :D Ben gördüğümde saat 15:00-16:00 arasındaydı. :D
LiveLeak.com - Brutal Fiery Crash Leaves 3 Dead
Edit:2.video biraz sansürsüz söyleyim. +18
merak edip izledim amele gibi pffff... allah korusun ya
2. video gerçekten çok kötü, azcık bir yerimiz yansa saatlerce duramıyoruz k tamamen yanmak çok kötü.
Aynen Okhan a 300 lirealık bir ceza kitlemişler :D dur ihtarına uymamada yazmış bilenmiş biraz atarlı konuşmuş okhan. Evet normalde hep tepki toplar rus videolarının içinde olduğu için gözlerden kaçmış :D
Ben öyle iddalı değilim ben ilerlemek için yürürüm falan yani takılırım işte :D
Öncelikle malıma zarar gelicek hareketlerden kaçınırım ki yapıyorsamda çok riske girmem :D en fazla bu kadar darlara girerim :D
Turkcell Eye var Turkcell Gözz « doluyorum.com
3:42 :D
tankı kımlerın elıne vermısler
Karıya bakcam diye kaza yapmadıysa ne oliyim yazık
doymuşlardır ruslar karıya bence :D
abi ne göz varmış sende nasıl gördün onu :D :D :D
haha güler misin ağlar mısın :D
Makas Atan Adam Kaçıyor Yakalayıp Dövüyorlar - YouTube
valla dövme kısmını bende göremedim ama adamın arabadan indikten sonra yaptığı komik geldi bana :)
:confused::confused::confused::confused:
LiveLeak.com - quick crash at 100MPH - Change of underwear required
200 le gidiodu galiba herif, ne piskopatlar ya...
araplara çemkirdik hep ama bunlar daha gerizekalı.. fazla sıcak da fazla soğuk da zararlı arkadaş..
Hayır kırmızı araba tamam suçluda bu niye en sol yaptıktan sonra tekrar sağa kaçmadı, bile bile lades olmuş...
Garip bir motor kazası
LiveLeak.com - Gsxr Ejection Seat
http://www.liveleak.com/view?i=59d_1366009411
Motor kazasındaki kız uzun bir müddet çişini kakasını yapamaz heralde
hep aklıma gelen bir kaza türüdür her zaman dikkat ederim.tost olmuş arkadaşlar.
518 çok çok fena ya.jipden inenler kalabalık audi ci ne yaptı acaba :)