2.video sanırım bilerek yapılmış
Printable View
yok hocam , türkiyede pek bilinmez ama yaya geçidi sadece yere beyaz çizgi ile desen vermez , yaya geçidi olduğunda arabalar durup insanlara yol verir. Ehliyet sınavında falan çıkıyor, denk gelmişsinizdir. Büyük ihtimal teyze bu yüzden kendine fazla güvendi..
Bir araba bu halde nasıl yürüyor ?
http://sebastiyan.mynet.com/embed/1836531
haberin linki : Parçalanan araçla kaçmaya çalıştı! | Mynet Haber
Çalışır yürür halde demek bu oluyor heralde :D
ALLAH korusun o neydi öyle. hala şoktayım.
Tuvalette ekmek yemiş yorumu geldi aklıma :D
Kesinlikle çok kötü bir video uyarıyorum...
Allah korusun ya... video içinde çok kötü talihsiz kazalar var. en çok korktuğum ben yavaş gidip dikkat ettiğim halde birinin bana çarpması veya benim kaza yapmama sebeb olucak şekilde temas etmesi. ancak en tedirgin olduğumda arabamda bir başkasına hesap vericek kişi varken (kız veya erkek arkadaş, akraba vb.) böyle birşeyin olması. işte en kötüsü de bu olur :(
Benimde en korktuğum olay.
İlk trafiğe çıktığım ergen zamanlarımda karacahil cesareti vardı ve ehr yere dalıyordum. Hatta yanımda başkaları varkende. Sonra tecrübe kazandıkça aklı başına geliyor insanın. Ya kaza yapıp birine bişey olsa diye diye çok daha dikkatli olmaya başladım çok şükür.
elbette hepimizin o cahillik dönemi oluyor. Allah korusun o dönemleri kimimiz (bende öyle çok şükür) kazasız belasız atlatıyor kimimiz ise o kadar şanslı olmuyor. ancak yaşı ilerleip hala bunu idrak edemeyenlerde var malesef... böyle videolardan sonra da arabada bir başkası varken iki kat daha dikkatli oluyorum. Allah kimsenin başına böyle kaza bela vermesin inşallah.
birde bu var arkadaşlar efsane olmuş
LiveLeak.com - No Fucks Given by Old Man Pedestrian
motorlu abi çok kızdı
LiveLeak.com - Girl crossing the road gets hit by bike - Insurance Scam?