yerler karlı buzlu olmasaydı görürdüm o polisi :D
Printable View
alet başarılı cidden. 2. kamera olayı çok güzel ama dosyaları üst üste çekmiyor ayrı ayrı çekiyor sonra PC de kendin birleştiriyorsun.
İnfrared var gece çekimleri için oda bir nebze olsa yardımcı oluyor kalite arttırmasında ve fiyat olarak performansı çok iyi gerçekten. Oto çekim özelliği var araç çalışınca kendi direk çekime başlıyor eğer istemezsen sadece hareket olduğunda(G Sensör yardımı) çekim yapıyor odamı olmadı sadece kadraja hareket eden birşey girdiğinde çekiyor.
G sensörü var ama ekranda değer vermiyor sadece çekim için.
Fotoğraf özelliğide var ama o biraz yalandan :)
micro sd kullanıyor 32 ye kadar destekliyor.
ışık renk özellikleri var ne kadar lazım bilmiyorum :)
biraz balık gözü geniş çekiyor işte tam araç camından yolu güzelce alabiliyor 3 şeritli yolda sağ ve sol şerdi güzel kadrajlıyor eve gittiğimde öylesine çektiklerimi eklerim :)
izlmek isteyen olursa inceleme videosuda
ayrı ayrı çekiyor derken örneğin çalıştırıyosun kapatıyosun sonra tekrar çalıştığında ayrı mı kaydediyor abi?
çekim özellikleri iyimişte şarj olayı nasıl bunların
Hayır ayrı ayrı derken şöyle oluyor.
kayıt a başladığında 2 ayrı dosya kayıt ediyor sonra movie maker yada türevi programlarda üst üste koyuyorsun otomatik ekranı bölünmüş olmuyor.
Şarj olayı biraz zayıf 20 dakika falan çekiyor zannediyorum ama zaten 12v lik şarj kablosu veriyor kabloda 3 m falan baya uzun :)
Buda test videosu olsun. Karanlık alana girince görüntü nasıl oluyor onuda görmüş olursun. tabi bu çekimde ben fps yi 60 yapmayı unutmuşum
erel super cekiyo bu :D ama go pro kadar iimidir rolling icin falan acaba?
tabiki değil bi gopro ama fiyat olarak gayet başarılı.
Birde en güzel yanı 3 dakikaya kadar seçebiliyorsun. 3 dakika kayıt ediyor sonra yeniden bi dosya oluşturuyor. durmaksızın 1 saat boyunca çekmiyor video yu bölmek için falan güzel bişi mb olarak düşük olduğundan daha kolay uğraşabiliyorsun.
Birde kontağı kapatığında kayıt etmeyi kesiyor.
görüntü kalitesi cidden güzelmiş sesler filan bence başarılı.Yani gopro fiyatıyla da aynı değil sonuçta ama fiyatına göre cidden iyi
Erel sesler güzel çıkmamış...(Bir uğultı gürültü var)
o uğultu birazda cam açık olduğundan yeni bi video çektim 306 ile bu sefer onu yapabilirsim çift kayıtı birleştirme koyarım :)
bu adam oldu beyler...
Ok...Uygun zamanda bekliyorum Erel....Hangi video programını kullanmayı düşünüyorsun?