imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Oruç ve sıcak bahane, bir kesim hergün hep aynı kafada, yediremiyor mu kendine nedir. Arkamdan hızlı bir araç geliyorsa, daha o sellektör yapmadan yol veririm, hemen yol veremezsemde sıkıntı olmasın diye azıcık gazlarım ama o sırada sağ sinaylide veririm, sağ şerit müsait olduğunda hemen yol veririm. Daha küfür eden çıkmadı, ama aynadan kesik atıp üstüne sırıtıp inatla yol vermeyenlerin çok kulağını çınlattığım gibi, sen öyle yaparsan bende böyle yaparım diye zaman zaman tepki verdiğimde olmuştur. (iyi günümdeysem sağından geçer uzar giderim, ardıma bile bakmam, iş inada binerse hiç hoş şeyler olmaz)
Geçenlerde hastane dönüşü, eşimle oğlumu eve bırakacağım, sol şeritteyim, ama önüm ve yanım dolu, baktım milleti makas manyağı yapmış bir F10 kasa Bmw geliyor, bu gelmeden çekileyim dedim, mümkün olmadı, zibidi arkamda bir sola bir sağa kafayı çıkarıyor, kıç kadar boşluk görünce asılıp önüme geçmeye çalışıyor, 1 değil, 2 değil, 5 dk böyle kedi-fare misali takılınca benimde antenler attı, sağ şerit müsait olunca sinayli verdim buna yol vermeye çalıştım, baktım bu da benimle şerit değiştirdi, ben iyice sağa kayayım dedim, bu yine peşimde, dedim tamam işin rengi kahverengi oldu, bu sefer orta şeride geçtim, yol ferahladı, o kadar ferahlığa bu işi inada bindirip sağımdan önüme geçmeye kalkışınca bende kendisini istinat duvarları ile tanıştırdım, direksiyondaki 18-20 yaş arası bir velet çıktı, bir yerde yan yana gelince camı açtım arkada bebek var, adam gibi kullan dedim, yürüdü gitti.
Bazen diyorum, çoğu sürücü eşime ve artık oğluma duacıdır, belki bende dua etmeliyim, kimin cebinde ne var bilmiyoruz...Ama biliyorumki harbiden bu memlekette çok ağır kaşınanlar var.