Köpek deliymiş resmen :D
Printable View
Köpek deliymiş resmen :D
bun video da kendini arabanın önüne atan insanlar var :)
LiveLeak.com - Russian Insurance Scams
vay arakdaş bu nasıl i.nelik sigorta parası için neler yapıyolar , özellikle iphone 4 veya laptop alıp atlıyolar yada telefonu aracın aynasına vuruyolar , anladımki burda araba alınca kamera almak şart : ) zaten 3 kuruşa satılıyo..
Biz olsak döveriz :D
Yakında bizde de başlar bu sigorta uyanıklıkları. Halihazırda profesyonel çapta avukatlar marifetiyle yapılıyor zaten de bu kadar ayağa düşmesi de pek uzun sürmez muhtemelen.
birer tane araçlara gopro lazım marşa basınca otomatik kayda girecek :)
Ben Ankara'dayım. Burada eskortun, makam aracının bolluğu var malumunuz üzere. Ve bu güne kadar sirenleri ve tepe lambası açık resmi polis otosu haricinde tepe lambası olsa dahi hiçbir sivil plakalı araca yol vermedim, vermem de. İster merco olsun, ister A8, ister mondeo... Şu ana kadar hiç kimse de neden yol vermiyorsun diyemedi, ceza kesemedi, işlem yapamadı. Sivil araçta tepe lambası geçiş üstünlüğü sağlamaz. Resmi polis otosu tepe lambasını yakarsa geçiş üstünlüğü sağlar sadece.
O eskortlar sizin aracınızın üstüne üstüne sürüyorlarsa siz de onlara bir ayrıcalık tanımayın. Bakalım gelip vurabiliyorlar mı... Bir eskortun konvoy sırasında kaza yapması onun başını sizin başınızın ağrıyacağından daha fazla ağrıtır.
o ne ya dalıyorlar arabanın önüne resmen..:)
son videoda 1,05 de köpek baya bı sadıkmıs sahıbının basından ayrılmadı :) adam ayıkıncada beraber kactılar :D:D
Russian DashCam Compilation # September 2012 - YouTube
1.00 dikkat :d
Sonuncuya kadar izleyin bu gerçekten fenaaa bir video ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ZnKGN...eature=related
daha önce forumda konusu geçmişti , tehlike anında , eskortluk edilen kişiyi korumak amaçlı durdurmak için vurma haklarının olduğu , mevzuata baktım fakat bu gibi bir durumdan bahsetmiyor ama forumda daha önce çok tartışılmıştı , bulursam linki eklerim.
yanılmıyorsam bu koruma araçlarında birisi forum üyelerinden birinin aracına vurmuştu , hala konuyu aramaktayım..
Kimse kimseye yol vermedi diye çarpma, darp etme, vurma, ateş etme, öldürme, yaralama hakkına sahip değildir. Kim olursa olsun, kimi taşırsa taşısın. Böyle birşey olursa önce o taşıdığı önemli kişi oyar o eskort aracın şoförünü, sonra da mahkeme kararıyla mağdur taraf... Eğer bir kural ihlali yapılmışsa, bunu kim yaparsa yapsın cezasını çeker. Geçiş üstünlüğü farklı şeydir, "çarpma hakkı" farklı şey...
geçiş üstünlüğünden bahsetmiyorum , yol vermeyen bi üyeye eskort aracı arkadan dokunmuştu , bunun yasal boyutunu araştırıyordu fakat konuyu bulamadım , kesin ve net bilgisi olan birileri elbet vardır , yazarlarsa açığa kavuşur , ama tabiki bende desteklemiyorum eskortların bu şekilde gitmesine , gerçekten sinir oluyorum..