bi de yayınlamış amele yaa tam bir gerizekalı
Printable View
bi de yayınlamış amele yaa tam bir gerizekalı
"Rusya'da seyir halindeki bir TIR'ın Türk şoförü ortalığı birbirine kattı. Yağmurlu havada görüş mesafesi iyi değilken sollama yapmak isteyince bu büyük kaza meydana geldi."
ne alakasız bi yorumdur... adam telefonla konuşurken bi bakıyor trafik durmuş.. öncekini biçmek yerine sola kırınca olanlar oluyor... bitiyorum bizim haberlere...
LiveLeak.com - Who doesn't enjoy seeing a speeding show off in a nice car crash ?
alt geçit çıkışı dikkatli olmak lazım gerçekten
telefonla konusup öndekilerin durduğunu göremeyip sola hamle yapması normalmi yani?
o pezevengin bi kere telefonla konuşması hata !! dikkatsiz,ve öndekini görmeyerek sola kırıyo !! dikkatli olsa, telefonla konuşmasa, ılerdeki adamın durduğunu görür.. amcık gibi yana atlamaz..ben olsam tırcıların yerinde bi güzel döverdim o ibneyi..
burda şöförü kesinlikle savunmuyorum... haberi yaparken "Yağmurlu havada görüş mesafesi iyi değilken sollama yapmak isteyince" ibaresi komik olmuş sadece... göz var izan var
az önce evdekiler ana haberlerde izlemiş anlattılar
alkollü bir adam brine çarpıyor ve 10 km kadar öncamda cesetle seyehat ediyormuş liveleake baktım bulamadım
bulan olursa Allah rızası için atsın buradan :D
Milliyet.TV Günün Gelişmeleri - 15.01.2014 - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları burda 4.10'dan sonra var.
Edit: #1111
gülmekten gözlerimden yaş geldi :D
Türkiye'de Trafikten Yakınanlar Bir de Rusya'yı Görsünler - Video / İşsiz Adam - İşsizlik bir boşbulunmuşluktur.
verilmedi sanırım :)