Piyasaya yarışçı mı yetiştiriyorsun ehliyet mi veriyorsun. Nurburgring ve 10 dakika. Jeremy Clarkson pisti 10 dakikada Jaguar ile zor geçti.
Printable View
Bu rusların arabalarında dikiz aynası yokmu ya.. yada varda süs olduğunumu sanıyolar kazaların çoğu dönerken şerit değiştirirken oluyo. bakmadan pat dönüyolar ya la..:)
Vay onun bunun çocuğu :D
Кинул�� под машину (жалкое зрелище) - YouTube
Ya şu kafa kafya girenleri anlamıyorum. Hiç dreksiyonu bile kıpırdatmıyorlar özellikle hatalı sollama yaparken. İki şeridi ortala çoğu yolda silme geçersin geçemesende hasar ve kayıp yarı yarıya düşer. Bide o arabanın önüne atlayan manyhağı anlamadım. Para için yapıo desem herif direk kafasını arabanın altına soktu...
Ne içtiyse artık :D
Ğ’ жопу бухой мотоциклиÑÑ‚ пытаетÑÑ ĞµÑ…Ğ°Ñ‚ÑŒ - YouTube
Truck Drifter
фура - YouTube
Nereye kadar kaçacaksın ki ...
policejní honi
adamlar loto gibi kime ne çıkacağı süpriz
Poliste ne makaslara giridi
bu karayolları çok tehlikeli :(
LiveLeak.com - A terrible nightly surprise on a highway in Moldova
Oo lavuk kendi kasinmis intihar etmis resmen yada fazla vodkadan
Hay vicdanına tükereyim bune be korku filmi gibi :)
Yemin ederim yerimden zıpladım..Herif zombi gibi cıktı karanlıgın içinden
Lensini falan mı düşürdü acaba? Panjurları da kan olmuştur arabanın
İçim ürperdi yeminle:(
korku filmlerinde gerilim filmleride hep böle sahneler olurdu bende derdim ulan şöför hiç mi fark etmez arkadaş ben bile izlerken adamı fark ettiğimde çok geç dedim ki arabada vurdu.
Korkudan elim ayağım titredi
o hızda fark etseniz bile.Duracak yada kaçabilecek şöföre harbi şöför derim.İmkansız gibi birşey.Adamda ana yolda niye emekliyorsa artık ?
bir insan otoyolun ortasında ne diye domalır ki ? Allahtan kamera var yoksa anlat derdini marko paşaya
neden bu kadar kaza olduguna sasirmamak gerek :D
Mubby.Comedyzone-FB.de / Eine normale Verkehrskontrolle in Russland!!! - YouTube
yeni bir kötü kaza daha :( :(
LiveLeak.com - Terrible Car Accident - Aftermath *WARNING: GRAPHIC*
kanım çekildi ya Allah düşman başına vermesin.
çok kötü yaa :(
Son kaza cidden kötüymüş. İnsanın uykusunu kaçırır. O yolun ortasında duran, kazaya karışan 2. araç nedir acaba anlayabilen var mı ? Direksiyonu sağ ön tekerleğin yanında duruyor.
Düzeltme : Mazda'ymış.
0:58 anca tr de olur. Buda tr mobeseler. Yayalı kazalar çok kötü yahu kanım donuyor izlerken Allah düşmanım başına vermesin yayaya çarpmayı
bu başka bir para koparmak için uğraşan arkadaş :)
LiveLeak.com - In Zhanqi Town, Yinzhou District, Ningbo a driver encountered a funny event Pengci(Deliberately knocked with vehicle for cheating compensation), the g
#235 bızım eskı turk fılmlerıdekı kazalar gibi :D
sarhoş sürücü :D
LiveLeak.com - Two drunk men on a scooter fall after honking
Kendime not: Rusyaya olurda yolum duserse bir gun asla arac kullanma... Yok ya genetik olarak ozurlu bunlar yada cidden vodkadan dolayi, Ama ilgicn hikaye var, Hani k!ciyla icmek diye bir tabir vardir ya, Onun kokeni rusyadandir, Uzun yolda sikintidan icki icmek isteyen rus kamyoncular, alkol kontrolunda ufleyince cikmasin diye, siringayi alip icine vodka doldurup makatindan enjekte ediyolarmis, bagirsak emincede kafa guzel oluyomus, ne kadar dogru bilemem tabi..