LiveLeak.com - Flying SUV Just Past The Window Of This Car
bu hız nedir rusyada ya
LiveLeak.com - Flying SUV Just Past The Window Of This Car
bu hız nedir rusyada ya
Bi kaç gündür bakmamışım konuya elimden geldiğince cevap vereyim.
2000 senesinde arkadaşımın uzuvlarını patladığı kamyonun arkasından toplarken
bende tövbe ettim. Kınalı çıkışında... İyi ki de etmişim. Biliyorsundur motor kazasında
sakat kalacağına öl daha iyi.
Valla güzel kardeşim eğlenmek için seyrediyorsan bu videoları +18 Uyarısı olmayan videoları
seyret sen. Ama direksiyonun başına geçtiğinde bu videolar gözünün önüne geldiğinde
bak ayağını nasıl çekiyorsun gaz pedalının üzerinden.
İki teker şeytan işi. Ben tövbe edeli çok oldu o işe. Ama yanımdan vınnn diye geçip giderken
içim gitmiyor değil yani... İşin şakası yok. Hayırlı yolculuklar. Dikkat et
Niye rahatsız oldun dostum. İstemiyorsan izlemezsin. Bunda yasak bi şey yok. Yasak olsa kaldırılırdı,
ya da sen şikayet et...Üstelik +18 yazılmış. Hayatın gerçekleri. Ben bu Rus kazaları videolarını
Akıllı TV de izlemeye başladım 3-4 sene önce. Sonra youtube sonra burada. Bunları seyrede seyrede
önündeki yanındaki arkandaki mal herifin ne halt yapabileceğini düşünerek daha dikkatli
araba kullanıyorsun inan bana.
Benimde anlatmak istediğim buydu. Geçtiğimiz Haftalarda forumda 3 tane kaza haberi
açıldı. Ölenin gidenin arkasından ağlar dururuz. Ama gerçek bu. Ölen kurtulup gidiyor.
Ya geride bıraktıkları ?
Birebir katılıyorum, yıllardır izlemediğim hiç bir kaza videosu kalmamıştır. Biraz meraktan tabii ki ama beni uzun yolda 3-4 kez, şehir içindeyse sayamadığım kadar çok kazadan kurtardı. Hatta yanımdaki arkadaşlara bak şimdi şu önümdeki giden nasıl ters bir hareket yapacak vs dediğim çok olmuştur daha ortada birşey yokkenAynı zamanda yayalara olan dikkatim çok daha arttı.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
İbretlik kazalar
https://www.youtube.com/watch?v=4Z6oO9e6Q38
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)