milletimizde seyiri pek sever,kazadan sonraki trafige bak.
Printable View
milletimizde seyiri pek sever,kazadan sonraki trafige bak.
oooo hyundai patlamış gene airbag açmamış saldırınnn..
Ne airbag açma meraklısı milletiz arkadaş bariyer girmiş arabaya ya haşırt diye arabanın neresine vurmuşta açsın.
Herifte gebermeye yer aramış resmen töbe yarabbim ya.
Ulan o degil onun bosken ne diye sag seride atliyosun mubarek :D
Allah korumus ya baska aciklamasi yok harbiden
Ortası gerçekten bomboş ama öyle bir çektiki aracı sanki f1 pilotları gibi rüzgar tünelinden cart diye çıkıp yarışçı ruh. Ama ALLAH korumuş başka bir şey diyemiyorum çöp şiş gibi olmuş arabanın içerisinden bariyer geçirmek akla zor gelir.
Allah'tan kamyoncu da bir bacak arası ona atmamış. Verilmiş sadakası varmış.
son hamleyi büyük oynamış ve kaybetmiş..
bütün haberlerde vardı akşam Allah korumuş
ucuz atlatmıs bıze nasıhat vermek duser ama bu tecrubeyı mılyon dolar verse kazanamazdı .
valla şanslıymış..
vurdi , vurdi , vuruldi hesabı oldu.Çok agresif çekti sağa yanlız.Allahtan yaralı kurtuluş verilmiş sadakası varmış.
bu kadar terbiyesizlik olur. bu günde bir getz ile toureg dalaşıyorlardı otobandan beylikdüzüne bağlanan yolda. resmen hırs yapmışlar yoğun trafikte deli gibi makas atıyorlardı.
allahtan silahım yok bazen adamın beynine kan sıçratıyorlar. kimsenin hakkı değil başkalarını riske atmak. yoğun olmayan trafikte rahat geçileceğinden emin olunan yerlerde lafım yok ama tam iş çıkışı trafiği saatinde yapıldımı deliriyorum.
nedense bu adama hiç ama hiç üzülemedim.
sosyal mesajcılar detected.
verilmiş sadakası varmış harbiden
başkasını düşünmeyen benciller detected.
harbi şanslı adammış.. Allah korumuş. Makas atıyor diye yargılamamak lazım. ha, egosunu tatmin etmek için yapıyorsa ok. ama aceleniz olduğunda korna sellektör 4leri yaksanız bile sol şeritten çekilmeyen mallar olduğu sürece bu ülkede makassız yetişemeyeceğiz. Çok acil bir kaç kez işim olduğu zaman önümden çekilmedikleri ve yol vermedikleri için yaptığımı hatırlıyorum ama ölüme gidecek kadar ddeğil. yapacak başka çaren yok.
neyse Allah korusun hepimizi...
sağdan sollama eve acı haber yollama
simdi yalan yok hic uzulmedim, bu isi yapiyosan sonuclarina katlanacaksin, garibim kadin ne hallerde, keza ablasimi kardesimi artik kim ise.. o kadar insani zora sokuyor, kendinde neden se Allah'imin taktiri hic 1sey yok.. ne diyeyim ya sansli adammis, ama ben soyleyeyim fazla yasamaz bu o makaslara direksiyona bakarsak :D
edit: yanliz 1 se farkettim bu adamin onu bosken 1den en saga atlamis??