Allah korumuş resmen bu ona bir uyarıdır arkadaşa acil şifalar diliyorum...
Printable View
Allah korumuş resmen bu ona bir uyarıdır arkadaşa acil şifalar diliyorum...
valla bana bu konuda bir dokun bin işit anlatmakla bitiremem kusurlarını 2008 yılına kadar gördüğüm o kadar çok kalitesizlik basitlik var ki bir iki aklıma gelen örnek verim mesela plastik ve kumaş işçiliği berbat üst sekmenti olan araçlarında bile gördüm bunu sonra yenilik adı altında olan sistemleri 3. sınıf vasatlıkta yani bir alman bir japon yda bir fransızla kıyaslanamayacak kadar düşük seviyede hidrolik direksiyon dediği direksiyon bile bildiğin kütük excel model araç 4 cam otomatik iken sonraki aynı sekment araçlarda arka camları çalmalar falan yaptılar orda bir soğukluk oldu yıllardır araç piyasasında olup ar-ge geliştirmesi yapamamazlık siz diyosunuz vw ceo su yapamayacak özellik bulmuşlar hele şükür ki ben bunun bile cok hayati bişey olduğunu tahmin etmiyorum kaldıkı arac yapıyosunuz opsiyon adı altında herşeyleri eksiltme yoluna giriyosunuz bir ABS nin bile opsiyon olması kadar yanlış bişey olabilir mi sanki ekstradan arka koltuklarda ki emniyet kemerlerini bile ücrete tabi tutacaklar elektrik cam motorlarına bile hiç girmiyorum sayısız şey sayarım en kendimi guvensiz hissettiğim bir şeyde virajlarda ki içler acısı durumu bu araçların buna i30 da dahil sert girilmeyen virajlarda bile araç içinde yolcu koltuğuna kadar savruluyorum geniş taban lastik değiştirmeme ramen bu etki hala yaşanıyor işin özü ben hyundai silmişim gözümde inanılmaz değersiz mağlesef :(
sanki kontrasinu kaybetmis gibi geldi bana ama gene cok riskli
Hangi sahne bu ? merak ettim izlemem lazım :D
haberlerde izledim biri sıkıştırdı fln diyolardı .
Şu forumda marka olarak en çok tartışmanın çıktığı firma hyundai ise bu adamlar artık biryerlere gelmiştir kusura bakmayın. :)
Era dediğiniz araç daha çok şirketler veya alt orda gelir tabakası için üretilmiş b sınıfı sedan bir araçtır ve sınıfına göre de gayet tatminkardır hatta üst seviyelerdedir. (albea sümbül 206 sedan city... sınıfını unuttunuz galiba aracın:))
Filmde ki diyalogta da adam EVO ile karşılaştırıyor boru değil yanlız.
Durduk yere her hyundai konusunda mevzu çıkıyor bende her seferinde gereksiz yere savunur buluyorum kendimi ama cidden ibretlik şeyler söyleniyor şaka gibi:)
hiç bir araba firması gişe rekorları kırmış iddalı bir filmde heleki konusu tamamen arabalar üstüne olan bir filmde alenen kendi markasını aşalatıcı hakaret ettirici hatta imasına bile izin vericek bir konuma sokturmaz.. akıl var mantık var.. Heleki bu büyümekde milyon dolarlık yatıramlar yapmakda olan bir firmaysa bu konuda daha hassas olur..hyundai nin herhalde bütün dünyada hukuk bürolarında dünya çapında yüzlerce avukat ordusu vardır onlar öyle bir şey sezseler buna izin verirlermi.. demek ki bir avrupalı amerikalının izleyip algıladığı ile türkiyede belli bir kesmin herkezi katmıyroum tabiki izleyip algıladığı farklı..
ben bizdeki belli bir kesmide anlıyorum bu ülkede bir nesil getzlerle accent excellerle bir yerlere geldi büyüdü hyundaiyi öyle bildi ve kafasındaki hyundai şablonunu aşamadı orda kaldı.. Bu tip bir filmdede öyle bir cümle duydumuda algılıycağı o çapda bir şey olucakdır bundada fazla şaşılıcak bir şey yok..
o kadar önemli değil benim için yazdığımdan 2 kişi bile bir doğruluk payı çıkartıyorsa bana yeter..ben böyle düşünüyorum atıyorsam atıyorum ama böyle düşünüyorum.. isteyen benim algıladığım gibi algılar düşünür isteyen hyundaiye çamur atmışlar der oda okuyanların özgür iradesine ne anladıklarına bağlı bir şeydir saygı duyarım..
Bu konudada başka ib rşey yazmıycam her hyundai konusunda böyle oluyor şişdim.. :)
zaten artık hyundai konusunda bilhassa yazmamaya özen göstericem ne zaman bir şeyler yazmaya başlasam kendimi hararetli bir hyundai savunucusu olarak bulu veriyorum.. :D hani hyundaiye özel bir düşkünlüğüm merakım olsa neysede odayok bir sonata var kapıda onada bir aydır 3 defa binmişim fırsat olmuyor :D :D
Neredeyse her aracında benzer motoru kullanan kısır markaların fanatikleri binmedikleri, test etmedikleri araçlara *** atınca, binip kullanmış birisi olarak cevap verme gereği duyuyorum kendi adıma.
Neysem, kaza konusundan nereye geldi konu hyundai hatersları yüzünden haha
Biri sevabına yeni hyundai'ye bindirsinde ısınayım şu markaya :)
takla atsa bu kadar olur ancak, tanıyamadım aracı çok kötü olmuş sağ çıkmak bir mucize...
bugun gordum canlı canlı tuylerım dıken dıken oldu verilmiş sadakası varmıs
kotu olmus uzucu bır olay ama adam gıbı gıtse hıc bırsey olmaz,dusunsene herkes boyle gıderse yolda ne olur?
cok fena allah korumuş :S
sürücünün kendisini gördüm şimdi çok çok iyi yırtmış arabanın bu haline göre.
cidden çok şanslı adammış.
verilmiş sadakası varmış harbiden
arabadan bildiğin tomruk gibi demir çıkardılar ya .
bir bariyer kazası
http://www.youtube.com/watch?v=uAghwBqNdjw
her şey olur hyundai sağlam değilde honda çok mu sağlam yada kia toyota alman mercedesleri bmw leri önemli olan sağlamlık değil önemli olan şoför şoför arkadaşın şansı varmış hadi bu araç audi olsa ayaklarını kaldırmasa arabaya birşey olmayacak ama olan ayaklarına olacak bilinç önemli