Hyundai eradan sonra çift haneli üst sınıf araç ve yine çift haneli farklı motor üretti. Hani siz hala b sınıfı sıfırını 22bine sattığı araca bakıp koca markaya *** atıyosun belirteyim dedim. :icon_tup:
Printable View
Sallama muhabbeti bilmediğim hiç tanımıdağım araç için olursa sallama olur bu ok ama ben diyorum ki 93 ten bu yana bizzat ailede mevcut bu araçlar ilk excel sonra accent son olarakta bu era marka araç bayiden alınarak kullanıldı ailede ben hariç herkez tarafından ben memnun olmadığım 3. sınıf kalite buldum ve 2008 den bu yanada bulmaktayım benim aksime babam ise inanılmaz hyundai fanatiği bugün 0 alsa yine hyundai alır ama ben taraftar değilim kullanmamaktada ısrarcıyım budur konu yani abartılcak yada sallamaya yonelik bi durum yok
kötü yazı olmaz zaten kötü eleştiri olur bende onu yaptım ;) bende sizin yanınızda alurum aynı fikri taşıyalım taşımayalım forumda arkadaşlıktan ote dostluk kazanıldığını düşünüyorum dediğiniz araçların test sürüşlerinde bulundum yine basit işçilik gördüm dediğiniz boyutlarda bir yenilikcilik için evrim geçirmiş olması lazım ki böyle bir şey 4 yıl içinde olabilecek bir durum değil bence 15 yıllık hyundai marka araç deneyimimle sabit kalıcak mağlesef ama markayı savunma sabrınızı taktir ettim :)
katiyen savunmam sadece negatif yanı varsa yazarım pozitif yanı varsa yazarım mesela siz yeni elantra i30 olsun neyini beğenmediniz avrupada amerikada bu araçlar ödüle boğuldu.. vw nin ceo su çıkdı i30 a bindi fuarda biz bunu yapamayız bmw bunu yapamaz bunlar bunu nasıl yapmış dedi i30 un bir kaç sistemi için..
yani markada büyük atılımlar var amerikada yok satıyor şu anda amerikada hyundai en çok satan 3 yada 4 üncü marka.. yani sizin beğenmediniz nedir plastik kalitesimi bende opelde vardı iki vectram oldu passatım oldu plastik kalitesi bunlardan kötü değil.. motor teknolojisi zaten dizelleri dohc benzinliler gdi dünyanın en iyi motor teknolojilerinden bir kaçı.. ben bunları övmek için yazmıyorum teknik anlamda anlatıyorum.. donanım deseniz bu gün full bir i30 da a dan z ye her bir şey var geri kamerasına kadar.. neyini beğenmediniz onu merak ettim.. beğenilmiycek yanı varsa ondada hem fikir oluruz..
Allah korumuş resmen bu ona bir uyarıdır arkadaşa acil şifalar diliyorum...
valla bana bu konuda bir dokun bin işit anlatmakla bitiremem kusurlarını 2008 yılına kadar gördüğüm o kadar çok kalitesizlik basitlik var ki bir iki aklıma gelen örnek verim mesela plastik ve kumaş işçiliği berbat üst sekmenti olan araçlarında bile gördüm bunu sonra yenilik adı altında olan sistemleri 3. sınıf vasatlıkta yani bir alman bir japon yda bir fransızla kıyaslanamayacak kadar düşük seviyede hidrolik direksiyon dediği direksiyon bile bildiğin kütük excel model araç 4 cam otomatik iken sonraki aynı sekment araçlarda arka camları çalmalar falan yaptılar orda bir soğukluk oldu yıllardır araç piyasasında olup ar-ge geliştirmesi yapamamazlık siz diyosunuz vw ceo su yapamayacak özellik bulmuşlar hele şükür ki ben bunun bile cok hayati bişey olduğunu tahmin etmiyorum kaldıkı arac yapıyosunuz opsiyon adı altında herşeyleri eksiltme yoluna giriyosunuz bir ABS nin bile opsiyon olması kadar yanlış bişey olabilir mi sanki ekstradan arka koltuklarda ki emniyet kemerlerini bile ücrete tabi tutacaklar elektrik cam motorlarına bile hiç girmiyorum sayısız şey sayarım en kendimi guvensiz hissettiğim bir şeyde virajlarda ki içler acısı durumu bu araçların buna i30 da dahil sert girilmeyen virajlarda bile araç içinde yolcu koltuğuna kadar savruluyorum geniş taban lastik değiştirmeme ramen bu etki hala yaşanıyor işin özü ben hyundai silmişim gözümde inanılmaz değersiz mağlesef :(
sanki kontrasinu kaybetmis gibi geldi bana ama gene cok riskli
Hangi sahne bu ? merak ettim izlemem lazım :D
haberlerde izledim biri sıkıştırdı fln diyolardı .
Şu forumda marka olarak en çok tartışmanın çıktığı firma hyundai ise bu adamlar artık biryerlere gelmiştir kusura bakmayın. :)
Era dediğiniz araç daha çok şirketler veya alt orda gelir tabakası için üretilmiş b sınıfı sedan bir araçtır ve sınıfına göre de gayet tatminkardır hatta üst seviyelerdedir. (albea sümbül 206 sedan city... sınıfını unuttunuz galiba aracın:))
Filmde ki diyalogta da adam EVO ile karşılaştırıyor boru değil yanlız.
Durduk yere her hyundai konusunda mevzu çıkıyor bende her seferinde gereksiz yere savunur buluyorum kendimi ama cidden ibretlik şeyler söyleniyor şaka gibi:)
hiç bir araba firması gişe rekorları kırmış iddalı bir filmde heleki konusu tamamen arabalar üstüne olan bir filmde alenen kendi markasını aşalatıcı hakaret ettirici hatta imasına bile izin vericek bir konuma sokturmaz.. akıl var mantık var.. Heleki bu büyümekde milyon dolarlık yatıramlar yapmakda olan bir firmaysa bu konuda daha hassas olur..hyundai nin herhalde bütün dünyada hukuk bürolarında dünya çapında yüzlerce avukat ordusu vardır onlar öyle bir şey sezseler buna izin verirlermi.. demek ki bir avrupalı amerikalının izleyip algıladığı ile türkiyede belli bir kesmin herkezi katmıyroum tabiki izleyip algıladığı farklı..
ben bizdeki belli bir kesmide anlıyorum bu ülkede bir nesil getzlerle accent excellerle bir yerlere geldi büyüdü hyundaiyi öyle bildi ve kafasındaki hyundai şablonunu aşamadı orda kaldı.. Bu tip bir filmdede öyle bir cümle duydumuda algılıycağı o çapda bir şey olucakdır bundada fazla şaşılıcak bir şey yok..
o kadar önemli değil benim için yazdığımdan 2 kişi bile bir doğruluk payı çıkartıyorsa bana yeter..ben böyle düşünüyorum atıyorsam atıyorum ama böyle düşünüyorum.. isteyen benim algıladığım gibi algılar düşünür isteyen hyundaiye çamur atmışlar der oda okuyanların özgür iradesine ne anladıklarına bağlı bir şeydir saygı duyarım..
Bu konudada başka ib rşey yazmıycam her hyundai konusunda böyle oluyor şişdim.. :)
zaten artık hyundai konusunda bilhassa yazmamaya özen göstericem ne zaman bir şeyler yazmaya başlasam kendimi hararetli bir hyundai savunucusu olarak bulu veriyorum.. :D hani hyundaiye özel bir düşkünlüğüm merakım olsa neysede odayok bir sonata var kapıda onada bir aydır 3 defa binmişim fırsat olmuyor :D :D