MasAllah araclara :D percussionali
guneslide seni gordum gobekten donup geliodum kayboldun :D :D
Printable View
MasAllah araclara :D percussionali
guneslide seni gordum gobekten donup geliodum kayboldun :D :D
Eyvallah kardeşim sende 10 numarasın...
eyvallah kankacım çok iyi olucak İnşallah hissettiriyo...
duydumki üflemeli bir motora geçmişsin kanka hayırlı olsun...
Amin cümlemize kazasız belasız...Teşekkürler
abi aslında çok abartı bi setupım yok sende eski hondacısın anlarsın...ama gerçekten beklediğimin üstünde olucak araba bunu hissettiriyo...daha alıcağımız 10-15 hp gibi bi rakam var tekere...REG ile yürümek için birazda hafifletmek lazım bakıcaz abi yakın yürüsekte tatmin eder beni...
kanka satıcam önce bi yürüyelim satıcam :D
Saol Suat abi...
Seninde eline sağlık atmosferik 106 yapıp noslu arabalara tutunduruyosun çok taktir ettik:icon_tup:
Eyvallah saolun...
Maşallah hacı ayarsız halinle bile evine gitmişsin:)
Maşallah iki aracada kazasız belasız sürüşler.Eksiklerine rağmen böyle yürüyosa.. :D
mtcvtc´isimli üyeden Alıntı
kanka yavaş yavaş sahnelere çıkıyosun inşallah şu eksiklerin biter dahada hızlanırsın tabiki benimkilerde vtecler çıksın sahneye artık
kanka şu cenabetlikleri atlatırsam çok güzel olucak...şu halde bile tatmin etti beni...
senin en dolu vtecinide bekliyorum sabırsızlıkla..çok can yakıcak UE vtec eski günlerdeki gibi...
kanka inşallah az işimiz kaldı ateşleme işimizi halledip ayarımız bittikten sonra neler olucak bakıcaz;)ue vtec eskisinden çok farklı artık:)
Tebrik ederim güzel denemeler olmuş. Eg vtec tam kondisyonunda sadece ayar eksiklikleri var gibime geliyor. Ue ile de denemeler çok eğlenceli olur eg nin kilo avantajını ek gücüyle tölere edebilirse çok zevkli çekişmeli videolar izleriz.
Orda olaydımda ben de katılabileydim denemelere. :D
Masallah eg ye emeginize saglik
.
UE vtecin ciğeri yeter yaa...onu birazda hafifletirsek çok can yakıcak...
benim arabada timing ve ayar kaldı sadece onuda halledince güzel olucak İnşallah...
antremanlarda gayet istekli egvtec :D
şu işler bitsin bigün ortada buluşur deneme yaparız zevkli olur..önce rolling sonra bolu dağında mangal muhabbet olur...hem ben cvc vti ile yürümek istiyorum çok zevkli olur onla rollingimiz...
eyvallah saolun..
maşallah eg çok güzel yürümüş..
bebegim yaa mşllh. egvtec'e seviyoruz.:)