klasik amerikan hiç yadırgamadım , hepsi taklacı güvercin .ağırlık merkezi yüksek araçları şahinle kıyaslayan arkadaşıda tebrik ediyorum :)
Printable View
klasik amerikan hiç yadırgamadım , hepsi taklacı güvercin .ağırlık merkezi yüksek araçları şahinle kıyaslayan arkadaşıda tebrik ediyorum :)
izlemesi cok zevkli ama ceylan gibi sekiyo :D
evde bitane wj cherokee bie hilux var.ölcez biz :(
yükseklik ve ağırlığı aşırı yumuşak süspansiyon mekanizmasıyla buluşturunca böyle saçmalıyo işte araç. amerikanlar hiçbir zaman yol tutuş ustası araçlar yapmadılar zaten, şaşırmadım.
citroenin devrildigi test adac'ye ait..
80 kmh ile yapilan testte esp olmayisindan dolayi devrilmis, sonraki modellerde seri üretimde araca dahil edilmis.
Alman lar bu konuda çok üstün !
çok sakat:D
Chrysler sahibi değilim.Ben yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum.Spinmi attı ? Taklamı attı ? Hayır ne olduki bu moka sokup sokup çıkarmalar ? Alt tarafı belirlenen hizanın 15 - 20 cm dışına çıktı hepsi bu.Sonuç itibarı ile yoldan çıkmadan yoluna devam ettimi ? Etti olay bitmiştir bence.En azından aracın her yeri buram buram kalite kokuyor plastik çöplüğünden oluşmuyor.
jeepin videosunu geçen hafta izledim şans eseri elime autocar dergisi geçti aynı araba için yol tutuşu iyi yorumu yapmışlar videoyu göndermek lazım .
videoyu izleyip hala " ne olduki " diyebiliyorsaniz , cok farkli acidan bakis aciniz var demekki :) daha ne olcak ? 3 farkli araba 7 patlak lastik , belirlenen hizadan her ciktiginda muhtemel bir kaza ve en onemlisi " profesyonel " pilotlar tarafindan denenmis bir test , kac kisi boyle bir durumu videodaki kadar az sapma ile kurtarabilir ?
ayrica amerikan araclarini birdaha incelemenizi isterim , plastikten baska sey bulursaniz opun basiniza koyun :)
Hocam yeni Grand Cherokee yi yakından inceledin mi? Ferrari'de kullanılan deri ve Ferrari derilerini diken aynı ustalar tarafından yapıldığını biliyor muydun?
Testi daha öncede birçok kez izledim, yanlış olan bir şeyler var orada. Kokusu çıkacak bu videonun o yüzden ben beklemedeyim. Yeni G.Cherokee de ilk kez arka bağımsız süspansiyon kullanılıyor ve önceki modellere göre yol tutuşu inanılmaz başarılı. Hatta geçen gün 97 model G.Cherokee si olan bir arkadaşım video ile geldi ve "Benim Jeep bile böyle yapmıyor bu aracın böyle yapması imkansız, tamamı ile fake bir video" dedi. Ben yorum yapmayacağım, yakında bu video ile ilgili perde arkası gelecek zaten. . .
Tamamen objektif bakıyorum olaya emin olabilirsiniz.Testte zaten yolunda gitmeyen bir şeyler var bunu hepimiz görüyoruz ancak ben bu kadar eleştrilmesine ağır şeyler söylenmesine anlam veremedimAma yine söylüyorum videoda öyle aman aman bir durum yok.Bana göre facia devrilen citroen dir mesela.Benim bakış açımda bu.
Ayrıca kalite konusunda amerikanlardan bahsetmedim chrysler den bahsettim.Bende chrysler ı incelemenizi hatta imkan varsa test sürüşüne çıkmanızı tavsiye ediyorum.