2005 senesinde yanlış hatırlamıyorsam tarihi 2004 sonuda olabilir..bir grand cherokee 2.7 crd jeep almıştım..aracı sıfır aldım ve kullanmaya başladım..araç düz yolda gayet rahat ve konforlu..tabiki bir amerikan klasiği haline gelen bomboş bir konsol..neyse tipine vurulmuştum zaten ozaman..
akabinde bir gün babam ile iş yerinden çıktık ve babam arkaya oturdu.. hava yagmurlu deildi ve yerler kuruydu.. sahil yolundan bahçelievler istikametine ilerliyodum..çoğumuzun bildiği ölüm virajı adını verdikleri yere geldim..süratim 60 en fazla 70 idi..viraja girdim ilerlerken birden arka kısmı kaymaya başladı...hötttt noluyo ne bitiyo derken aracında suspansıyon sıstemı asırı yumusak olmasının verdıgı savrulma hissi ile babamın ömründen 5 benimkindende bi 2 sene gitti..
hala sağımda solumda araç olmadıgına şükrederim..Allah korusun aracın kıcı bi carpsa baska bı araca diğer şeride ucması içten değil..
neyse babam bana kızdı napıyosun ulan diye..bende gördün hiç bişey yapmadım araba kendi attı dedim..aracı alalı daha 3 ay olmuştu ve bu hadise yasanmıştı..
babam hemen götür ver bu arabayı git adam gibi bi araba al demişti..akabinde aracı şuanki suv'umuz x5 ile değiştirdik ve çok mutluyuz..
birdaha jeep firmasından bir sey almamaya yemin ettim..aklında olan varsa tavsiyem amerikan jeep firmasından uzak durun..