bu ne yaw..stock gti hiç yürümüyor o halde ...
Printable View
bu ne yaw..stock gti hiç yürümüyor o halde ...
maşallah çok büyük fark var stock ile
maşallah araclara
ciddi fark var saniye bile tutunamıyor stock gti
GTI (4k+sunroof) : Evotech stg2 yazılım
63mm De-cat Downpipe
BMC Carbon intake kit
NGK iridium spark plug
Cupra (sunroof) : Revo stg2 yazılım
Forge intercooler
Forge DV
AEM Wath meth kit
İTG intake kit
NGK iridium spark plug
Milltek TBE Exhaust
Evotech GTI vs revo cupra rematch - YouTube
Yolda denk geldi 4 deneme yaptık. Safanın aracının en yakın yürüdüğü deneme. Ortalama 4 boya kadar çıktı fark. Safa 95 oktan modundaydı sanırım. Malesef sadece bunu videoya aldım teke tek olduğumuz için. Denemek isterse ayarlarını yapıp oktanını açıp tekrar gelebilir. :icon_tup: Ne oldu da dengeler tersine döndü derseniz. Yanık olan egsoz contam değişti.. Videoda arka koltuk sırt bölümü ve stepnem yok. = 35 kg
Ruhsatta 4 kapı veya tek kapı farketmeksizin 1269 kilo yazıyor. Tek kapının gerçek ağırlığı 1195 civarı olması lazım. 4 kapı gti ve cam tavanlı aracı olan bir arkadaşım ilk yardım seti ve stepnesi üzerinde,depo doluluğu çeyreğin yarısı olacak şekilde kantarda 1310 kilo gelmiş. Müsait zaman bende çıkıp fotoğraflayacağım. :) 4 kapı cam tavan olmayan bir arkadaşımın aracı ise sürücü hariç çeyrek depo ile başka bir kantarda 1240 kilo gelmiş. Arada bir orantısızlık var. Ama cam tavanın her halukarda araca ekstra 40 kilo civarı yükü olduğunu tahmin ediyorum..
Ulann Hangi ara denerken video cektin Go pro gibi herif olmuşşsun...
Oooo ismail sahnelerden uzak kaldık diye yine TR nin en Hızlı TSİ ı falan olmussun hiç bos bırakmaya gelmiyor sahneleri illa bana yine 100 modunu açtırıp arabayı alkolik yaptırcaksın
Şaka bi yana ogun arabam tam aile modundaydı gerci artık hep oyle 95 oktan modunda Meth kapalı stepne koltuk cart curt hersey yerinde Bujilerim bitik ve Rot ayarım bozuk (Civatalar sıkıstıgından ayar yapılamıyor)
Yani kısacası arabamın en sakin haline denk geldin ama iyi oldu denediğimiz Yurtdısına cıkmadan bidaha gereyim seni :D
Ne olduda dengeler tersine dondu diye sormuşsun bişey olmadı ismail en fazla 1 boy daha kazandın ama ben sökük arabamı topladım ayarımı kıstım bujilerim bitik arabayla ilgilenemiyorum ama beni uyandırdın buji siparişimi geçtim yarın deneyelim :D:D
100 oktanda araban yürümüyor-desteklemiyor biliyorsun. Bence 97 aç ayarlarını yap gel deneyelim. 3 denemeden tek bunu çektim videoya o da şansına en yakın yürüdüğün deneme denk gelmiş. :) 1-2 boyluk iş değil bu. Arabam kudurmuş gibi gidiyor. Sende koltuk sırt bölümünü ve stepneni sök gel. Ben sana dedim arabamda 1-2 ufak sıkıntı var hallettim. Bu halini geç aha buraya yazıyorum. Alnından öperim... Gideriz deneriz videolarız koyarız. Bu da rövanş olur. :)
Sökük falan değilde koltukların takılı şekilde Ankara'ya uğrarsan denemek isterim, maşallah arabana :)
Tamam canım zaten 100 oktan ugrastırıyor 100 de hertürlü geçerimde dur bi eksiklerimi tamamlıyım yalnız koltugu falan sökmem ben 97 ayarda gelicem muhtemelende geçerim 2 3 boy tahminimce senle sıktıgımızda araba yine patırdıyodu bujiden 15.000KM oldu yeni aldım bugun, rot ayarı ve yag su cart curt deişsin deneyelimm araban evet gercekten iyi ismailcim maşallah ama biliosun ekmek köfte mevzusu yine geçersem artık eksiklerini bitirmiş ol kötü benzin conta civata dusmus yanmış anlamam Tsi krallgımı ilan ederim haberin ola...
Ben hazır bekliyorum. Ne zaman dersen.. ;) Bahane uydurmuyordum sadece bişeylerin yolunda olmadığını söylüyordum.. Şimdi arabam hazır. Civata gevşeyip conta yanmıştı araba ayarlarını kısıyordu önceden. Şimdi Conta değişti civata ilaçlandı sıkıldı. Arabamda oyun yok. Herşey tamam. Arabanın sağlıklı yürüyebildiği istediğin oktan modunu açabilirsin. Geçebileceğine inanıyorsan haber bekliyorum kardeşim..