Sürücü:Çağlar ÇOŞKUN
Video Çekim:Murat ÖZCAN
Mekan:Tekirdağ-Merkez
Can sıkıntısından sahuru beklerken video çekelim dedik olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Sürücü:Çağlar ÇOŞKUN
Video Çekim:Murat ÖZCAN
Mekan:Tekirdağ-Merkez
Can sıkıntısından sahuru beklerken video çekelim dedik olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Maşallah
Debriyaj kaçırmıyor değil mi? Yoksa çok sardığından ses öyle gibi mi geliyor?
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
sagolasin tuncay abi
cok sariyo abi ya tutunmuyo tam yola. sagolasin abi
bu arada kendimde tamam guzel kullanirim ama stp selcuk abiyle attigimiz turdaki kadar birazcik kullanabilsem fazla bisey istemiyorum. 1 bitip 2 ye attiginda yemin ederim ben korktum.. icimden hakatten dedim lan bu araba boyle nasil gidernasil bi kullanmaktir o ya masallah
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Maşallah kanka DDye. 24bin eder![]()
![]()
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hatta muratin verdigi linkteki ilk videoda 3te sariyodu ben telden izliyom farkedilmiyo ama pc de belki farkedilir.
ÇağLAR
güzel oldu güzel yenileri ayardan sonra artık![]()
Masallah yavrm![]()
onder sagolasin kanka ayar yaptircaktim sonra bi anda yazliga gitme karari alinca ertelendi
ugur kanka sagolasin kop gel kumbaga dogru bu aksam
ÇağLAR
maşAllah DD 'ye, sesi güzel gerçekten,
Allahtan motorlu polisler damlamamış hemen
ilk defa gördüm perşembe akşamı sahile dönüş için yukarı doğru 1 2 gazladım, silencerda takılı, yukardaki ışıklarda 2 motor 4 polis takılmış peşime, insaflı çıktışlar herhalde yavaş git düzgün kullan falan dediler, eyvallah dedim döndüler gittiler, dedim Burgazda olsaydık bu sefer ehliyet gitmişti, 3. egzozla yakalanmam trafikten men, 100 ceza puanı, aracın bağlanması birde t.dağda olmak vay anam halime
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)