Masallah buyuk emek ve para harcadin hakkinida almak keyfinide almak en buyuk hakkin ..
Reso hastayim sana her gaza oturusunda one dogru gitmen beni bitirdi ama bilegine saglik ..
Printable View
Masallah buyuk emek ve para harcadin hakkinida almak keyfinide almak en buyuk hakkin ..
Reso hastayim sana her gaza oturusunda one dogru gitmen beni bitirdi ama bilegine saglik ..
imprez30R keltoş alper sitede millete neden alzaymır muamelesi yapıyosun :D her postunun altına kelalper kelalper millet seni yorumundan tanır olm zaten :D:D:D hehehe
maşallah
gidiyo bee :D
maşallah güzl gidiyo vallahii.. şimdi stage 4 olunca dynoda teker kaç hp alınıyo?? meth falan fılan hersey dahil olucak ama..??
MAŞLLLAH TAA kim sürüıo o arabayıııııı :) nie itiosun arabayı hahahahahaha
ya reşit abi efsane karakterlerden birsin ya :D
maşallah AH cupraya
Ahhh AH ahhhh
Tekrar alasim var. polo gti versem uste ne istersin Alparslan:)) Bu arda orj egzost hala garajimda:)))
tehlikeli ve süper .........
reşo ve ah cupra 200 kadar kafa kafayalar:):)
estafurullah kardesım,gercekten cok sasırtıcı bir güç..2.0 hacimli bi araçın bir çok super spor aracı bozabileceğini görüyosun..eyy gidi eskiler diyorum..bi egsozlu, ıkı marşpielli gördüğüm her araca hayran hayran bakardım..şimdi ise ucuz yollu ferrari bozan araçlara hayran hayran bakıyorum valla..gerek turbo cıvıcler olsun gerekse cupralar olsun,çok hızlandı çooook..
hey masallah. kadrani goremedim ama surucu tepkileri yetti :D