e100 var direk depodada, son videonun sonuna baksana,
egzos boruları komple akkordu, son susturucunun içi bile akkordu
yarından itibaren als çalışmalarına başlıycam
Printable View
izlediğim gibi oha napyo bu dedım arka tampon havalandırmaları guzel olmuş çatışma çok sağlam buarada
stock 106da bunu yapabılırmıyız bılgı alabılırmıyız acaba bıraz ozelden pmde alabılırım :)
çok güzel, bu 206ya yapılabilirmi :)
hardcore bayağı bayağı iyimiş maşallah otomatik tüfek gibi sıkıyor :D
adamın arabasında conta olmadan blueprint kapak olunca kafasına göre sıkıyor tabi :D hayat sana güzel panpaaa
maşallah kemalim çok atarlı olmuş:)
oha harbı ıyıymıs, Maşallah :)
Maşallah, headers a zarar vermesin? :)
maşallah kantırdaki ki 4ün 3 gibi ateş ediyor son video da:):)
Kanka askerde askeri araçlara yaparsın mühimmat konusunda yardımcı olursun askeriyeye :D
sonuncu video çok iyi çatışma çıktı sandım :) :)
Her araca olacak derken kesin dizele olmaz :D
Başka hangi makamlarda çatırdırıyo :)
Pardon ama launch control dediğiniz şey nedir amacı nedir ufak bi bilgilendirme yapabilirmisiniz ?
son videoya 3 başlık yeter be :)
-E100 nasıl yanar?
-Alevin eksozdan çıkış şekilleri.
-Eksoz boruları nasıl floresana çevrilir?
Kocaman maşaAllah seviyorum ben bu arabayı :)
Çok iyimiş ya ateş ediyo resmen
keleş gibi hehehehe süperrrrrrrr seriden sonra tek tek modu da güzel maşallah ....
vermez ya headers a zarar egt ye bakıyordum sürekli
valla sen videodan çatışma çıktı zannediyon asıl videoyu çektiğim yerdeli insanlar çatışma çıktı zannettmiş koşa koşa kaçanlar vardı
dizele olmaz
videoda launch devrim 3200 :D
en kısa zamanda melodi yapmayı deniycem
:D eywallah
çok iyi çok çok iyi mükemmel.emeğine sağlık.
maşallah kemal 10 olmuş :)
gerçekten çook iyi zevkli olur bunla gezintiye çıktığında :D nasıl yapıldığı konusunda bende pm alabilirmiyim :D
megasquirt beyin var ondan yapıyorum, ama launch control modül hazırlıyoruz 2 haftaya ilan açmış olurum :D
yurur vıdeosu varmıdır
walla maşallahh yakında siteden kovarlarsa sizi şaşmayın...zannedersen bide alışveriş merkezinde yapıyorsunuz iyi güvenlikler falan gelmemiş...
Turbolu arabada olmaz mı ki
112 kpa mı gördün yuh lan:D
gelde bi deliyim seni:D
maşallah 112 kpa cok cok ciddi bi rakam
inan rüyanda görürsün belki :D
e100 13,5:1 CR 36 derece avans 52 derece iat :cool: daha 1 gece çıktım
hayatımda böyle gaz yeme görmedim ben
filteye el atma zamanım geldi, bu arada launch videolarından sonra süpersprint yandı düz boru gibi ses çıkıyor
turbonun motoru geldi ama bozuk çıktı, yeni motor bekliyorum garantiden bide soldaki şanzıman kulağımı kırdım :(
Hey maşallah doğu görevine gönderilim bunu :)
Toplam 5000 dönmekle ne alakası var ? kalkıcam 2500'de mis gibi :D
egnzatriğin yok, kısan yok, sökük değilsin üstüne daha ağırsın, filtreni söylemiyorum çöp dersem çöpe hakaret o derece:D beni dinlesen işte.....