259 hp mi heyt massallah yer ucagi yemin ederim :)
Printable View
259 hp mi heyt massallah yer ucagi yemin ederim :)
rs'te aynı işlemler yok filtre egsoz yazılım emme işli. aynı işlemler olursa yine 206 rc önde olucaktır tahminimce ev rc den yola çıkarak sölüyorum cvk ile denemesinden baz alarak cvkda egzantirik var olmadığını varsayarsak egzantiriğin benim tahminim ev geçerdi ..
denerler görürsünüz kaç boy oluyor .. Rc önde olucaktır yanyana filan olmaz
@Alican
Ev 206 rc egzantrik taksin cvk yi gecemez :) canss
suanda beyaz rc mundar eder dk rs'i nasıl aynı giderler hayal görmek desen değil, bu nasıl bi mantık:) ev rc ortada, dp'de nerdeyse onla aynı 1 2 boy veya 3 boy neyse artık gerisinden geliyor, ayarlı kasnağı yok adamın o olsa aynı gidicek bence. e bu şekilde yürüyen bi rc'nin gideri belli, klasmanı belli. geçeceği de gün gibi ortada.
ama bence de ne kadar ileri gidilmiş rc'de görülmesi acısından bi deneme yapılmalı tekrar derim.
İbo fanatiklik yapmıyorum bak yukardaki yazdıklarımı ne yazmışım çocuk gibi boş muhabbetler çevirmeyin .. Dp rc ztn galip'in aracı geçer şu speclerde galipte yaparsa aracını güzel olur ;) Ev rc şu hali ile cvk yı geçer kimse kimseyi kandırmasın zaten .. Kafayı kırmışsın bi daha kırma :D
Deneyelim dedim denemedin oglum :) kanka hic gerek yok geciyorum dedin seni bende tamam kanka geciyosan gec dedim :))
maşallah her 2 aracada...
[QUOTE=GalipDKrs;6104831]Deneyelim dedim denemedin oglum :) kanka hic gerek yok geciyorum dedin seni bende tamam kanka geciyosan gec dedim :))[/QUOTE
zaten oylede olsun elımızde yıne bır vıdeo da baktıkca benı hatırla
rs eşit speclerde her zaman rc yi deler
ya uzatmayım uzatmayım dıyorum ama ev ıle denedıgınde cvk nın sıkıstırması kac cıktı alıcan bunu ahmet usta ve cogu kısı bılıyor o sıkıstırmayla o arabanın oyle gıtmesı zaten herkezı sasırttı sımdı sıkıstırması duzelınce aynı kondısyonda gıdıcegını nerden cıkardın hepsı bıtsın ıllakı bır gece gelıp arar denerız yıne sonuc ıstedıgımız gıbı oluyor lafla yurumuyor bu ısler baktıgında cvknın sahıbı kac kere foruma yazıp cızmıstır, hiç yazmamıs bir adam arabasını yapar gelır dener yine oyle olucak o yuzden neyın ne olucagı daha bellı olmaz alıcan bunu senın daha ıyı bılmen gerek dıyorum ve selametle :icon_tup:
Siz ne anlarsiniz RS ten :D
İbo cvk yapılsın yine denicez sen merak etme ama :) ama oyun bozanlık yapıyorsun çocuk gibi yakıcam aracımı şerefsizim vs vs yapma gülünç duruma düşüyorsun :) sen nasıl halletiysen şuan aracını biraz bekle bizde bitirelim deniycez sadece bekle
maşallah iki aracada ama rs güzel yürümüş
Sefa abi mütevazi davranmış arkada kalarak :) Maşallah tenekelere
ulan lafla araba yuruten bi sizi biliyorum valla. ortada arabalar yok daha ne verecegi belli degil. belki rodajda yatak saracak bu olacak. sunu delerim sunu donerim ustunden atlarim icinden gecerim. nooluo yaw. arabalarinizi bitirin sonra konusun. su an ne cvk ne ev en hizlisi. el arabasi bile onlardan hizli. ikiside sokuk yatiolar. o zaman su anda Ve rs en hizilisi. bosuna cenenizi yormayin. haa bana sorarsan bosuna bunlar. cok cok param olmadigi surece artik arabaya bu sekilde para harcamam.
ev yatıyo cvk yatmıyo sahıbı gezıyo yazın keyfını cıkarıyo
maşallah 182 ye :)
maşallah galip arabana en iyi yürüyen 182 dir eminim ;)
veriyim bilgi araç komp. testinde önceden 190 195 veren araç şuan 135 vermekte onun için eksikleri bitince tekrar bakıcaz iyileşme olucaktır muhtemelen.. şuana kadarki bütün denemelerinde düşük sıkıştırma ile yürüdü hee yapıldıktan sonra dahamı iyi dahamı kötü olur görücez bekliyoruz
DK RS in eski sahibi olarak gideri çok iyi bir araç olduğunu söylebilirim. Maşşallah hiçbirşey kaybetmemiş.