peki m3 sökük mü?istepnesinden yangın tüpüne cd changerına kadar üstünde ;)
Printable View
tamamda arada ki beygirler hacimler torklar vs. girilirse işin içine çıkamayız, m3te zaten tork var hacim var güç var 50kg sökülsün her iki araçtan misal, m3 1 boy alıcaksa 106 2 boy alıcak. 106da kg cok önemli hacim yok tork yok ..bunu anlatmak istedim.
ya her seferinde girmeseniz şu işlere size ne o sökük bu sökük mevzusundan adamlar çıkmış denemiş sonuç bu tartışmadan maşallah deyin olsun bitsin sanki zorla denetiyolar arabaları ikiside sökük değil işte 106 m3le nasıl gidiyo görmüş katillik falan yok ortada videoların bittiği yerde m3 geliyo geçiyo artık o sürat nedir bilmiyoruz ama güzel yürümüşler niye sürekli bi 50 bilinmeyenli denkleme çeviriyonuz işi
Maşallah araçlara 106 nın 100-200 süresi nedir?
100-200 ölçme şansımız olmadı... M3 yapılıymis 343 dediler...
konu m3 olunca dayanamıyorum abi :D abi hiç m3 ü adam yazmamış ondan güzel yorumlar atmışsın ama banada güzel yorumlar yap :D
anlatmak istediğim buydu muştu abicim thank you :D
aaaaaaaaa :D ne takıntım olcak abi ayıpsın :D tuncay abinin atasözü var bizi bi geçeriz ogliiiimmmm diye sıkıntı yok yani :D
Seviyorum seni kardesim sana en içten yorumlarımı yapcam görünce...m3 king seni :DBu haftada Ayarla bişeyler deneyelim 5kapi olur 6kapi olur :D
aaaaa oldumu şimdi amcası erkek o :D vanosumu bekliyorum gelsin vanossuz yürünmüyo :D
maşallah her iki aracada :icon_tup:
maşallah araclara 106 ya ayrıca maşallah
helal olsun walla Aydan filizzz Alper akgunn harbiden siz bu 106 ları kullanıonuzzz ha.çok isterim sizler gibi 106 kullanmayıııı:)))tmm ya bundan sona walla çok tav olddum
Ooh La La müzik çok kıyak olmuş maşallah her iki aracada tütütütü ;)